icon

Odišlo mi trocha vody v 19tt, stalo to niektorej z vás?

holandia
19. sep 2019

Mamicky, je tu niekde aj nejaka nadej medzi vami, ze vam v skorom stadiu ,v 4-5mesiaci, odislo trocha plodovky ale potom uz viac nie?donosili ste v termine a bez toho aby sa to opakovalo?samozrejme kludovy rezim je nutny, to chapem. Co mam uz cakat iba ze mi praskne cela, bude odtekat dlhodobo a podobne?dakujem vam

ona12
19. sep 2019

Si si istá, že je to plodova voda? Nemôže to byť únik moču alebo nejaky vodnatý výtok?

ejanjelik
19. sep 2019

Predpokladam,ze si v nemocnici, oni to vedia nejako,,zalepit,,

holandia
autor
19. sep 2019

@ona12 robili mi Tamasvaryho skúšku na vlozke a vodu to potvrdilo.ti bolo v utorok doobeda.
@ejanjelik zalepit to vedia iba v ba, od 20tt, urcite sa tam budem pytat. Len lekari hovorili ze sa tie blany vedia aj obcas same zacelit. Ci ma niekto s tym skusenosti.a ano lezim v nemocnici , podavaju mi atb

babi81
19. sep 2019

@holandia mne sa tak stalo v 24tt tiez nemocnica a potom kludovy rezim nakoniec porod 34tt.

butterfly333
19. sep 2019

@holandia mne sa stalo to isté samozrejme hneď som išla do nemocnice ležala som no aj tak to nepomohlo dieťa sa samo vypytalo na svet no žiaľ už mŕtve som porodila. No držím palce aby všetko dobre dopadlo.

bibi_mi
19. sep 2019

A nebola si aj niekde inde na vyšetreni? Ja som ležala v19 tt v nemocnici tiež som mala pozytivne temešvaryho. 9 dní som ležala v strese čo bude dalej. Poslali ma do Bratislavy aby sa na mňa pozrel pán doktor čo sa tomu venuje a bolo úplne všetko v poriadku. Žiadny únik plodovej vody mi nezistili. Na sone ti povedali čo? Vidia tam menej vody? Mne tvrdili že jej mám málo a v Bratislave mi povedali že jej mám úplne dostatok. A ešte ja som išla aj do Martina Grochalovi ktorý mi ukázal že jej mám úplne dostatok. Ja mám problémy s únikom moču a keďže aj moč má stále iné Ph tak pravdepodobne preto sa mi vložka zafarbila pri temešvaryho.

rebelka2014
24. sep 2019

Mozem vediet, ze co ta viedlo ku prvotnej pochybnosti, ze ci ti neodteka plodovka?

andy1985
12. okt 2019

Ahojte! Mne odišla voda po amniocentéze. Len trošku a potom postupne po troške. Teraz som 2. Deň v nemocnici. Nič somnou nerobia. Najprv čakáme na výsledky amniocentézy. Teraz ani necítim že by unikala, srdiečko bije veľmi málo tam tej vody má. Neviem čo bude ďalej. Koľko môže byť plod bez poškodenia bez vody? Som 15+5tt Ďakujem

holandia
autor
14. jan 2020

@bibi_mi ahoj po dlhom čase, ako si na tom? My fajn. Našťastie to bol len plány poplach a únik nebol, temesvaryho zafarbili zle rozpustené boraxove cipky

bibi_mi
14. jan 2020

@holandia ahoj. Milé že si si spomenula 🙂 no dopadlo to tak že máme 7 týždňové bábätko doma. Aj keď sme sa narodili o mesiac skôr ale všetko je v poriadku. Ale s plodovou vodou to nemalo nič spoločné. A vy sa máte ako?

holandia
autor
16. jan 2020

@bibi_mi jeeej super 🙂 aj bol par dni v inkubatore? hlavne ze ste uz doma a je vsetko oki 🙂 ja som trpla do 24tt a potom som sa ukludnila a teraz som uz 36tt ale este by som chcela tie 2 potiahnut 🙂 ano myslela som na teba veru 🙂 lebo ty a kopec mamiciek mi tu dodalo upnu chut bojovat aj ked som v nemocnici ratala s najhorsim

bibi_mi
16. jan 2020

@holandia áno 5 dní bol v inkubátore lebo ešte nevedel pekné sám dýchať. Veru je najlepšie čo najdlhšie vydržať. Škoda že sme aj my ešte aspoň týždeň nevydržali. Takto musíme behať po samich doktoroch každú chvíľku. Ale dôležité je že je všetko v poriadku. Držím aj vám palce nech ste zdravucky a nech nemáte žiadne komplikácie už a môžte si užívať krásne dni ♥️