Pád na brucho v tehotenstve
Dnes som sa podľa a padla som na brucho. Zatiaľ ma nič nebolí ale mam strach ci je všetko OK. Mam panikarit???
Ja by som tiež išla. Nemala by som pokoj keby som nešla. 🙂
Pravdepodobne sa nic nestalo, babetko je dobre chránené v brušku, ale takisto by som zavolala gynekológovi. Panokarit ale nemusíš...
Ísť aj keď sa citym v pohode
Myslím ze keď mi nič zatiaľ není tak by to mohlo byt v pohode. Stalo sa mi to ráno okolo 9 a som zatiaľ bez problémov
uch aj mne sa to stalo asi v siestom mesiaci, ale tiez som sa citila dobre tak som to neriesila, vsetko nam dobre dopadlo, ale mozno lepsie ist skontrolovat
@gloria31 načo sa pýtaš keď si stojíš za tým že sa cítiš v poriadku.
Tiež by som šla pre istotu...
Čo to za nadpis témy obrovský strach? A ty si padla ráno na brucho a nikde si doteraz nebola? Nechápem

Mas obrovsky strach , vsetci ti pisu ze mas ist na pohotovost alebo ak si spadla viac menej iba trosku, tak chod zajtra ku gynekologovi ( len ty vies ako moc si padla ) ale ty sedis doma.
Super 👌
Skoda odpisovat, lebo rady zien pokladas za nepodstatne. Vyberies si len tu, kde ta ubezpečia ze je vsetko ok. Ale vies o tom , ze ak by bolo nieco zle, tak zodpovedost nesies ty ?
Keby som ja mala obrovský strach, tak ver tomu, že hneď a to, ako by som bola padla, tak by som bola u lekára. Nechápem teda, prečo robíš paniku až teraz, keď si mala byť v čakárni už dávno
@ivca88 sak áno ved my sme tu lekárky🤣🤣🤣 9 z 10 žien sa nemusí nič stať a ona môže byť tá 10-ta... Nechápem ani ja ale našťastie to neni nás problém.
.. Mne ked odtekala voda ma ani vo sne nenapadlo písať na koňa, zdvihla som telefón a volala do nemocky... 🤷♀️ Ale sak ide "len" o dieťa
Pre mňa je výhoda že ja som tučná a tam kde "býva" naše bábätko tak mam moje brucho tak trochu zakrýva
@gloria31 tak načo píšeš na koňa??? Len sa chceš uistit že je vše ok?? No nikto ti dnu nevidí... Ale sak uvidíš na dalsej poradni, či je vše ok alebo nie🤷♀️
Presne, tiež úplne nechápem načo si sem písala keď ti 100%zien napísalo ze chod k lekárovi a ty si ajtak ideš svoje🤔
Ak cítis babatko, nešla by som
Moja mamka spadla, ked som bol v siedmom mesiaci. Som sice dakus udereny, ale inak vsicko v poradku 😀
Dieťa necítim lebo je ešte skoro.
@gloria31 no tak to máš ešte horšie a môžes len dúfať ze je vše ok
Veľa z vás ma tu kritizuje. Prepáčte hadam sa vám nestalo ze ste sa viac zľakli a zvelicili vec ako sa stalo. Všetkým ktorý má považujú za hlúpu a možno nezodpovednu že som neišla na pohotovosť tak tým sa ospravedlňujem.
🤔Ja teraz neviem ze kto vlastne tu tému založil?

Ak máš pochybnosti zajdi k svojmu gynekológovi. Skontroluje či je všetko ok a budeš aj ty pokojná