icon

Placenta praevia centralis

zuzanana_zuz
23. aug 2020

Ahojte Baby, som v 26tt a lekar ma prekvpalil touto diagnozou, kde mozem rodit len Cisarskym rezom.

Su tu nejake mamicky, s rovnakou diagnozou, ktorym sa podatilo mimco donosit do konca? Citala som.par diskusii ale bohuzial ich vela nie je.

Popripade mala niektora to stastie ze sa placenta vytiahla? Pri tomto type sa na 99,8% uz nevytiahne.

Za kazde vase skusenosti budem vdacka 🙏

Strana
z2
zuzanana_zuz
autor
11. sep 2020

@lejluska ty to maa conevidiet zasebou 🥳

lejluska
11. sep 2020

@zuzanana_zuz achhh, len nech bude všetko dobre, nech aspoň 2 týždne ešte vydržíme 🙏 keď pôjdeš k dr. daj vedieť ako si dopadla, či ťa už poslali do rizikovej...budem myslieť na teba ♥️ ono to zbehne aj tebe 🙂

zuzanana_zuz
autor
11. sep 2020

@lejluska jj urcite sa ozvem, tiez ked bude nieco nove sa diat pis 🙂 dufam ze len pozitivne spravy !

lejluska
11. sep 2020

@zuzanana_zuz tak v to dúfam 🙏 že obidve budeme podávať LEN pozitívne správy 😉🙂

lejluska
21. sep 2020

@zuzanana_zuz no ahoj...tak ja po dnešnej rizikovej poradni som už ostala v pôrodnici keďže začínam 36tt už ma hospitalizovali ináč sa cítim ok, nemám ani bolesti ani krvácanie, špinenie vďaka Bohu nič 🙏 ale že už budem pod dohľadom a že sa bude plánovať sekcia....tak snáď sa zajtra na vizite niečo viac dozviem....aspoň približne kedy mi ju chcú naplánovať by som rada vedela....ale má príjme lekár vravel, že cca týždeň- dva si poležim...ale že rozhodne primár...🙂 No zvedavá som...ale už si vravím, že už je to aj tak celkom fajn týždeň...no ešte aspoň týždeň by som mohla vydržať 🙏🙂 a ty ako ???? Niečo nové ???

zuzanana_zuz
autor
21. sep 2020

@lejluska napisem spravu

tina30121112
11. nov 2020

@lejluska dobry den, mozem sa, prosim, opytat ako Vam to dopadlo? A rodili ste v celkovej narkoze?

lejluska
11. nov 2020

@tina30121112 ahoj...no dopadli sme takto.. donosila som malého bez krvácania vďaka Pánu Bohu 🙏 do 37+3... ležala som od 35tt v nemocnici...7.10 naplánovaná sekcia, v celkovej anestézii...rez vertikálny (od pupka dole, pretože ak by sa niečo pri sekcii vyskytlo, že vraj to z takého rezu dokážu rýchlo riešiť) všetko šlo super ale placenta bola trochu vrastena a pri sekcii to začalo krvácať tak mi museli vziať maternicu... ináč všetko ok, malý donoseny, ja zotavovanie v pohode 😉 žiaľ až na tú maternicu všetko dopadlo super 👍 ale pri tak masívnom krvácaní tú maternicu obetovať museli...ja už detičky aj tak neplánujem takže to už až tak neberiem... hlavné, že sme tu obaja 😉🙂

Strana
z2