Pohlavie bábätka v 16. týždni
Ahojte dnes som 14+1tt lekárke idem 14.-4 to budem 16+1 tt to idem na moč a 17.4 idem na poradňu tam sa už bude zisťovať pohlavie ,ak bábenku bude dobre otočené ? 😉
Pokiaľ bude bábo dobre otočené, dobrý prístroj a skúsený sonograf tak určite 🙂)))ja idem 4.4 k svojmu doktorovi do poradne a tiež v kútiku duše dúfam, že aj my už v piatok budeme vedieť či nám pribudne ďalšia malá princezná alebo princ 🙂
nam povedali az v 20
ale da sa to od 12. ale nie kazdy ma to vybavenie a aj skusenosti a nemusi to byt definitivne- to az od toho 20
My sme boli presne v 16 týždni na 3D/4D ultrazvuku a tam nám hned povedali, že vidia dievčatko, pár dní na to som bola v poradni a doktor nám na normálnom ultrazvuku povedal, že to, čo tam majú chlapci nevidí 😝 a narodilo sa mi predsa dievčatko 🙂 Určite sa to dá zistiť už v 16 týždni, len sa bábätko nemôže otáčat riťkuuuu 🙂 🙂 len pozor na to, ak dr. povie dievčatko, tak pipik sa môže vyvinuť neskor, on kludne ešte v 8 mesiaci može vidieť dievčatko a narodi sa chlapček 😉 ak chcete vedieť určite pohlavie, radím 3D/4D ultrazvuk, zrovna ti aj pekne skontroluje bábätko, tam je všetko krásne vidieť a plus máš na pamiatku CD a fotky 🙂 Ak ste poblíž BA, radím Dr. Orosa v Petržalke. Držime palce 🙂
Ahoj,
o pohlaví bábätka máme článok aj vo Wiki Modrý koník. Tak sa pozri aj tam: https://www.modrykonik.sk/pohlavie-babatka/
Ak rozmýšlaš o 3D a 4D ultrazvuku, tak vo Wiki sú spísané aj miesta, kde sa robia. Mrkni vždy na konci článku, kde sú jednotlivé mestá:
https://www.modrykonik.sk/3d-ultrazvuk/
https://www.modrykonik.sk/4d-ultrazvuk/
ahojte. ja som tehotná a momentálne som v 16+3 a podľa tejto tabuľky by som mala mať v brušku dievčatko... 28.4.14 idem na morfologiu a chcela by som vedieť že čo to čakáme, tak potom napíšem že či ta tabuľka je spoľahlivá 🙂
Tej tabulke neverim, ale len tak zo zaujimavosti som si to chcela vyratat, no mam problem 🙂 babenko sa nam podarilo bud na moje narodeniny, alebo max 2 dni pred nimi 🙂 a teda neviem kolko som mala rokov 🙂) pockam teda do 16tt a snad nebude drobec hamblivy
Hi, sradna, mne to podľa tejto tabuľky 2x vyšlo... Ale podľa mňa je to hlúposť... Keď troška vidíte do genetiky, tak o pohlaví dieťaťa rozhoduje mužská spermia, teda buď oplodní X, alebo Y. Žena s tým nemá "nič" nakoľko má len X. Takže z tohto uhlu pohľadu si neviem vysvetliť čo spoločné s tým má vek matky 😅 Ale dobrá haluz ináč 🙂
@janka1989ya Nám teraz pri druhom povedali už v 12 tt. tak na 80%. Je to asi individuálne.... Pri prvom až v 20 tt.
Nám povedali v 16tt, ale podľa mňa to záleží aj od toho či to bude dievčatko alebo chlapec, chlapcom totižto okolo tretieho mesiaca zostupujú semenníky a tak sa teda odlíšia od dievčatka, preto väčšinou chlapcov odhalia doktori skôr a dievčatká sa veľmi ukazovať nechcú, jednoducho u dievčatka to nikdy nie je na sto percent 🙂

@janka1989ya Pri idealnych podmienkach- dobre otocene, skuseny sonograf, dobry pristroj...Ano. Nam povedal v 13+4. Ale bol to Dr. Grochal, ten asi nema v sonografii konkurenta.