Pohlavie dieťatka v 16. týždni
ahojte povedali vam uz v 16 tt pohlavie ci vacsina lekarov az po 21tt ? budem chodit castejsie na utzv koli nejakym mensim problemom a chcem pocut vas nazor:D
@tonjadabik2 joooj tesim sa s tebou VDAKA BOHU za to🙂 vidis moja uzivaj tehulkovanie straasne sa tesiim 😉 tak bude chlapcek?
@lucka127 hej Dakujem Bohu som sa modlila cele tyzdne da sa povedat do kostola som chodila a bola cela nervozna dnes.. ale male je zdrave huraaaaaaaaa a anooo bude chlapcek 😀 po tatovi 😀
@tonjadabik2 pekne tesim sa velmi s tebou😉 do kostola nemusis Boh ta pocuje aj z domu 😉 co mate doma ? chlapceka tusim si spominala a prve?
@janka1989ya ahoj prepac za neskoru odpoved, nejak mi to uslo. Tak ako dopadla poradna, vies uz co cakate? Ja idemzajtra isto mi potvrdia pipika...pomaly si zvykam. Dufam ale hlavne ze je zdrave. Nech je co je. 🙂
@vivika79 ahoj ,
No ,Nase bolo chrbtikom otocene a skovavalo sa ..iba Nam mavalo 🙂
Inak je vsetko v poriadku co som stastna ..teraz 14.5 Nas caka
3D tak to sa tesim 🙂,a snad sa Nam ukaze 🙂 🙂 a u teva to vyzera na fesaka ? ;)
@janka1989ya tak ked saneukazuje tipujem ti dievcatko... hej u nas to vyzera na chlapceka este zajtra mi to predpokladam potvrdia. Dufam ze budeme v poriadku totiz zvazujem amnio koli veku. Uz mam 35 ☹..
14+0 chlapec a v 20tt potvrdil iny lekar ze jen o tak ale ci sa Trafili zistime neskor
12+2 na morfo utz nam doktor povedal ze sa mu zda,ze to bude chlapec a 15+1 nam to iny lekar potvrdil 🙂

@lucka127 mojko tak vysledky su ok vsetko je v poriadku babetko je uplne zdrave 😀 huraaaaaaaaaaaaaaa 😀 tesime sa velmiiiiiiiiiiiiii 😀