Pohyby bábätka smerujúce k pošve a konečníku
Ahojte, je niekto kto pociťoval pohyby bábätka tak ako ja? Som v 24tt a už 3. deň cítim pohyby bábätka akoby niekde viac vo vnútri smerom dole. Je to taký pocit akoby niečo poskočilo vo mne v podbrušku a často aj smerom do pošvy a hlavne na konečník. Mam pocit akoby mi poskočil konečník (alebo je to podobné ako svalové zášklby). Niekedy zacítim pohyb aj normálne v brušku resp. v podbrušku. Placentu mám v predu. Neviem či sú aj takéto pohyby bežné alebo čo to je. Cítim niekedy aj tlak na močový mechúr.
Ďakujem sa prípadné skúsenosti.
No dieta je tak ulozene, to sa bude menit rozne. Nasa ma tahala za pupocnik tak, ze som skoro vyskocila zo stolicky. Ako keby mi niekto ide thrnut nejaku vnutornost. Videli sme to pocas sona, tak vieme co robila

@anonym_autor ja to tiež občas tak cítim ale ja som už vo vyššom týždni.
Môže byť že nozkami kope smerom dolu. Mne sa mala otočila v 28 týždni tak ja to cítim že hlavičkou mi tam ako keby narazí tak je to dosť intenzívne. Ale každopádne ak sa ti nieco nezda pre istotu zavolaj na gynekologiu či je to ok. Môže sa ti skracovať krčok (verím že nie) ale ak áno tak ti dajú aspoň progesteron a ten krčok spevňuje. Ja som to tak mala od 30 týždňa a pomohlo mi to.