Pohyby dieťatka
Je normálne,že dieťatko niektoré dni kope viacej a niekedy ani neviem,že ho mám v brušku?
ak ho citis aspon raz za den tak je to v poriadku, este ma dieta dost miesta takze to az tak necitis a zalezi aj kt. smerom je momentalne otocene ak kope dovnutra tak to citit nebudes....a deti sa hybu hlavne ked je zena v klude ....ak ma obavy skus si poskakat, alebo potriast v polohe lezmo na chrbte bruskom a ono sa pohne...to mi radila lekarka na sone ked bolo dieta otocene ze nic nevidela....potom sa trosku pohlo....a neboj ked bude mat menej miesta budes ho citit dost intenzivne....
ahoj aj ja mávam také stavy...kamoška mi povedala že dieťatko by malo kopnúť tak 10krát za deň...neviem či jej to povedal lekár alebo kto, ale to z daleka u nás asi neplatí...mama mi zase povedala, že však každé dieťatko je iné a kope inak...k tomu sa viac priklánam a aj k tomu čo povedala zuzulica nakoľko sa to fakt aj u nás potvrdilo....a čítala som že deti v brušku spia aj 20 hodín denne a ak je to fakt pravda tak nemôže stále len kopať a pravda je že si musí teda aj oddýchnuť...tak asi by som nerobila paniku...mne poradili že ked sa mi zdá že málo kope dať si niečo sladké a v pokoji ležať ono sa ozve alebo tak jemne poklepkať po brušku aby sa zobudilo a tiež byť potom v pokoji...a potom budeme možno prekvapené neskôr aké to budú časté a intenzívne kopance... 🙂
Ďakujem,upokojili ste ma.A už ma aj kopka,keď vám píšem.Asi vás pozdravuje 🙂

Jasné,aj náš má dni hyperaktivity a iné len sem tam sa prevalí.Veď aj bábo v brušku si musí odpočinúť 😉
Problém by bol vtedy,keby si ho necítila fakt že vôbec a dlhšie ☹