icon

Pohyby dietatka

olinka1502
Včera o 15:38

Ahojte, kedy ste asi zacali citit pohyby dietatka? Ja som 18tt a stale nic, viem ze je to individualne, obcas ked lezim mam pocit akoby sa mi crevo hybalo alebo priste nieco velmi jemnunko pohlo, ale asi to nezaradzujem medzi pohyb babatka, tak ako ste to mali vy? a ako by ste opisali tie pohyby?

anonym_6d7d1b
Včera o 16:20

@olinka1502 ja som začala až okolo 23 týždňa a boli to take ako keby bublinky zo začiatku by som to prirovnala k pohybu čriev. Len neskôr som to už cítila každý deň tak som vedela že to sa hýbe bábätko. A tak okolo 24 týždni som už cítila aj take jemne kopanceky a bolo to viditeľne aj na brušku.

modratrixie
Včera o 16:29

Presne mne to začalo ako tebe akoby jemne pohyby čriev v 18 tt a potom v 21 začali viac cítiť, teraz som 25 a už normálne riadne cíti aj partner

anonym_5742a4
Včera o 17:05

mne ako pohyb motylich krídiel.

kiki68
Včera o 19:03

17/18tt obe tehu, uz som mala take bublinky.

cucoriedka97
Včera o 19:11

Záleží na tom, ako máš uloženú placentu. Ja som ju mala vzadu a prvé pohyby som ako prvorodička cítila podľa mňa okolo 16. týždňa, ale prvý pohyb kedy som si bola 100% istá bol 17+6. Asi dva týždne na to sme boli s mužom na kúpalisku a hovorila som mu, že teraz sa hýbe.. zadíval sa mi na brucho a už vtedy bolo aj prvýkrát vidieť, ako nadskakuje. Ale je to veľmi individuálne, švagriná cítila prvý pohyb až v 23. tt. A mne v rovnakom čase už viditeľné skákalo brucho na všetky smery.