Pohyby miminka na konci 22. týždňa

majkabr
19. aug 2013

Ahojte práve mi končí 22 tt a ja svoje miminko cítim strašne slabučko. Ráno raz kopne a večer asi tiež tak ani to dakedy nie. Myslíte že je to ok???

katarinkam
19. aug 2013

@majkabr je to v pohode, hlavne sem tam kopne.V tom case aj mna len rano a vecer kopol. Teraz aj cez den uz ma svoj rytmus 🙂 moze kopkat ked ty spis a nevies o tom.

dasiacik
19. aug 2013

@majkabr
Ja som v tvojom týždni necítila eśte takmer vôbec nić 😀 A ani potom to nebolo o nič lepśie.Môj má napr.taký režim,že tri dni ho poriadne ani necítim,a potom dva dni sa trośku mrví,a tak to pokračuje celé tehu.Vraj má jednoducho taký režim a intenzitu pohybu,a ja s tým nić nespravím.

manika18
19. aug 2013

ja som kopanie začala citiť ovela neskor ako ty pišeš, ale po mesiaci zase prestalo a skoro tyžden som nič necitila...napisala som jednej Mudr. a dostala som odpoved :
"Neviem odkial pochadza ten termin " kopanie" a famy, ze deti kopu mamicky tak, ze je to vidiet ? 🙂)))

ano, deti maju intenzivnejsie pohyby a mamiky to mozu vnimat ako kopanie, ale stava sa to vynimocne a bohuzial hlavne , ked je mamicky nervozna, alebo ma stresy. Dieta moze reagovat zvyenou intenzitou pohybov a potom to mamicke pripaa ako kopanie.
Ale klasicke pohyby su skor vibracie, nie obrazne povedane kopance.
Vasa hmotnost s tym nema nic spolocne, ale zrejme ste pokojnejsia a vyrovnanejsia ako niektore ine mamicky a preto nemusite pohyby pocitovat az tak intenzivne, pretoze vase dietako je pokojne a len sa "vrti", co nemusite az tak intenzivne citit.
Kontaktovat lekara je nutne v pripade, ze necitite ziadny pohyb 24 hodin.. "

palomka
19. aug 2013

skus sa napist studenej vody, moje deti sa potom stale rozhybali :D

mima12214
19. aug 2013

to moje sa hýbe, keď jem :D ale poväčšine na to potrebujem úplný pokoj 🙂 a tiež často kope, keď niekto priloží hlavu aby počúval čím stláča maternicu a malé je očividne nervózne lebo nemá svoj priestor :D Myslím, že nemáš dôvod byť nervózna🙂 Pokiaľ ho cítiš tak je dobre 🙂

katarina1984
19. aug 2013

@majkabr ja mam tak isto,rano sa mrvi,cez den malokedy ,ale ked si lahnem a trosku polezim tak sa ozve a potom ku veceru.Ale ked sa neozyva dlhsiu dobu zacnem sa bat tak zacnem stuchat do bruska a potom mi da o sebe vediet 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre