Používate heart listener?
Ahojte baby som v 21tt a chcem sa vás spýtať či používate tento prístroj na počúvanie srdiečka... A či je normálne že sa mi to veľmo nedarí nájsť zvuk srdiečka, vaj môže byť otočené inak sem tam sa mi zazdá že počujem a potom to zmizne.. je to normálne?? Ďakujem
pouzivam a uz tyzden velmi pekne zretelne pocujem srdiecko..pouzivam angel sounds...sice je pravda ze posledne dva dni sa mi riadne schovava tak mi najdenie trva omnoho dlhsie ale inak vzdy pocujem
suhlasím s @livocka21 niekedy počuť hlasnejšie inokedy menej,stáva sa to aj mne že len málinko počujem a potom sa pýtam maminy,sestry.....či je to ono 😀 inokedy zas hned viem že počujem babinko 🙂 hlavne sa nestresuj všetko je iste ok 😉 drž sa 🙂 @majca1581 je to prístroj na odpočuvanie srdiečka,ja mám angel sound fuguje od 12tt 🙂
ahoj, ja mam tiez angelsound a srdiecko pocuvam od 12tt...prvykrat som ho nevedela najst,ale odvtedy sa mi to zatial vzdy podarilo : )
ahojte, tak my pocuvame nasu dcerku uz od 11tt, zo zaciatku bolo pocut slabsie a dlhsie sme ju hladali, teraz v 17tt srdiecko bije ako zvon, dokonca pocujeme aj kopkanie 🙂
a ak sa ti nedari najst srdiecko, je to preto, ze babatko sa pohybuje, ale je to super, ked este necitis pohyby, vies podla doplera presne kde sa dietatko nachadza v tej chvili (na tych zopar sekund, dokym sa zas neodrazi a nepreplava na opacnu stranu maternice 🙂
Je to vyborna vec inak, kazdej mamicke ju odporucam, mozete sa v pokoji doma ubezpecit, ze je vsetko s dietatkom v poriadku a priblizit sa k nemu, aj ked este necitite pohyby 🙂
najlepsi cas na pocuvanie je rano, po zachode, pred ranajkami. hlavne zo zaciatku, ked je este malicke, lebo plne creva alebo mechur vam mozu zabranit v pocuti srdiecka.
misenkaa511 ja som ho kupila pouzity tu na mk od jednej maminky, ale da sa zohnat aj na webe novy. Moj je angel sound fetal heart dopler

@anicka246 ja mam iny, a v 21 tt som uz isto pocula srdce riadne nahlas. otocenie s tym velmi nema co mat, vtedy velmi necitis kopanceky, ak je tvarou k chrbtici
ale par krat sa mi stalo, ze som musela hladat dlhsie