Priberanie v tehotenstve
Ahojte. Ja mám taký problém, že v druhom trimestri (už to je skoro 4 týždňov) nepriberam ani gram. V prom som pribrala okolo 3,5 ale teraz ako keby sa to cele zastavilo. Nebola som extra štíhla ani predtým 155cm a 65kg, ale sestrička sa na mňa stále pozerá, že prečo nepriberam a podotkla, že dúfa že s babom bude všetko v poriadku. Už mi to ide na nervy ale jem normálne.
S bábom bude určite všetko v poriadku, keďže si mala dosť zásob už v ten predtým, tak sa nemusíš báť. Ja som pribrala 7kg ledva ledva. A na tú vyšku si mala východziu hmotnosť dosť vysokú, takže nemusíš sa báť.
Budte rada,ja som pribrala 40kg🥺
Ja som dala hore 19kg a bola som ako 🐷🐽🐽 našťastie do troch mesiacov od pôrodu som sa vrátila na pôvodnú váhu. Mam teda 2kg naviac ktoré nie a nie dať dole. Mám 175cm a keď som išla rodiť som mala 79kg 🤦🏼♀️🙊
každé tehu je iné... pri prvom tehu som pribrala za 6 mesiacov 1 kg... nikto to neriešil ..a to ja mám podváhu, nie nadváhu...
Vyšetruje ta lekar nie sestrička a keď lekár vravi, že je všetko v poriadku a maličké rastie ako ma tak je všetko ok😊
... toto iste som vcera riesila aj ja 🙂 som v 6.mesiaci a pribrala som necele 1,5 kg a od poslednej poradne som schudla.. ale ja mam vysoku vahu taze maly si berie všetko :D mna sa spytala dr, ze ci jem vsetko a ja ano uz ano tak povedala po kontrole maleho, ze dobre vsetko je ok 🙂
No ja som do 21 týždňa nemala navyše ani gram. A do 42 týždňa " zdravých" 13 kg ( pri normálnom bmi). Ešte ma gynekológ chválil, že sa neprejedam, že z veľkého priberania sú len komplikácie. A do 3 m som bola fit ;).
Ja som 15 tt a doposiaľ som len chudla..od začiatku tehotenstva doteraz som schudla 5,5 kg. Dnes som bola u doktora a povedal že musím ísť na infúzie do nemocnice, kvôli nepriberaniu
Podľa mňa nevadí, že nepriberaš - nie každá začne hneď priberať. Ale podľa mna na tvoju výšku a váhu si akurát, dôležité je, aby si pravidelne a zdravo jedla aby si babo bralo živiny a keď nepriberieš ber to ako plus. Ja zas riešim opačný problém 🤦🏽♀️, dnes som začala 5m a pribrala som už 4 kilá 😱. Ja mám 158 cm a teraz aktuálne 53 kíl - a všetko mi ide do pása a bokov. Podľa mna si moje telo začalo rodiť zásoby, keďže pred tehu som mala 48.

Sú ženy ktoré za celé tehotenstvo priberú 5 kíl a všetko je ok
Nenechaj sa znervózňovať