Pribrala som 6kg za 3 týždne. Je to normálne?
ahojte všetky tehuľky, neviem, možno už taáto téma existuje pod iným názvom, ale nechcela som písať na tému - priberanie počas tehotenstva, bola som aj v tej téme, ale všetky priberáte iba 1kg max 3ky. ja mám totiž taký problém, že v 21 tt som mala 64 kg a teraz už 70 a to som iba v 24 tt, strašne sa bojím, neviem od čoho to môže byť, veď nejem veľa, ato za 3 týždne plus 6 kg, počula som, že niekto priberia 5 ky za mesiac ale už v 8 mesiacei a nie v 6 mesiaci 6 kg, a ešte do konca mám 2 týždne, mala už z vás niektorá takýto problém, vedeli by ste mi poradiť čo mám robiť
Baby, ja som pribrala päť kíl doteraz 😉 ,ale ja som nemala dôvod priberať, malý si má z čoho brať a okrem toho po väčšom množstve jedla vraciam
No, ja som pri prvom pribrala 30kil, a to som rodila predcasne v 31.tt kvoli preeklampsii......a teraz cakam druhe, som v 25.tt a uz mam 11kil hore....a to sa tiez neprejedam, kedze sa bojim........a po prvom babetku som nemohla schudnut 4roky... ☹ .........
@mien tak to si aj tak velmi pekne schudla a rychlo ....to len spevniet bude potrebne, neboj ...teraz si "leniva" lebo ti neostava energia, ale tak za rok to zase bude inak

Ditka.....opucham,normalne si vidim ze mam napuchnute aj pery,prsty na rukach o tom ani nehovorim.Proste celkovo som taka naliata,ale dufam ze to po porode pojde aj mne tak rychlo dole ako tebe 😉