Ahojte baby ️ som v 17tt a strašne sa mi v 2.trimestri zhoršila pleť
mám hrozne červené fľaky,vyrážky hlavne na brade
začala som to potierať propolisovou tinktúrou...počula som že by to malo pomôcť len nevidím žiadne účinky
máte prosím vás niečo overené? Alebo máte skúsenosti s tou tinktúrou alebo s koloidnym striebrom? Myslím si,že zo stravy to nemám pretože sa stravujem tak ako pred tehotenstvom ( nejem pečivo a ani nijaké tie vyprážané veci) snažím sa jesť zdravo,no niekedy popravde sa pritrafí aj nejaká sladkosť ( v tehotenstve asi normálne
)
Ďakujem za každú radu ️prajem vám pekný slnečný deň
️
@denden77 som na tom rovnako
A nebudete mať náhodou dievčatá? 🤭 Vtedy sa vraj pleť zhorší. Mne sa práveže zlepšila a budem mať chlapca, tak možno na tom niečo pravdy bude ♀️ ale ak môžem poradiť ja som pred tehotenstvom na takéto problémy používala kozmetiku Ryor, aj teraz pokračujem ďalej v používaní
@kittyna5 inak to aj ja hovorím, že podľa toho ako vyzerám, bude to musieť byť baba ako lusk . A ak predsa len chalan, bude sa asi rád parádiť
Lebo takto zle som nevyzerala od puberty...
@kittyna5 ja ešte neviem čo to bude 14.4. duuufam že sa dozviem
@michaella24 mám presne taký istý problém
@denden77 @michaella24 podľa mňa to bude tými dievčatami takže to musíte len pretrpieť a našťastie tie rúška to teraz vyriešia
@petasovova ahoj, to iste som mala...pomohol mi obycajny sudocrem a ked sa mi vsetko vysusilo doliecila som klasickou kalciovou mastou...a mam dievca
@petasovova vieš čo, ja osobne som to už vzdala. Ja mám problematickú pleť, genetiku a hormóny jednoducho neoblbnem, ale fakt, že som to už dlho zvládala bez vyrážok a mala som relatívne peknú pleť. Používala som The Ordinary kozmetiku, mala som super kombináciu, ktorá mi zaberala. No, niektoré veci sa v tehotenstve nesmú. Takže som opäť začala hľadať a zatiaľ nenašla. A podľa mňa je to aj jedno, hormóny si robia teraz čo chcú a musíme to vydržať. Ale je to na nervy, mám neustále vyrážky na brade a ešte aj pod nosom, vyzerám ako somár Ešte predošlá gynekologička mi vravela, že tehotenstvo mi zrovná hormóny, tak čakám
No toto nejako pretrpím a keď maličké príde, tak nabehnem na svoju rutinu a snáď budem zase krásna
Mne veľmi pomohla maska zelený íl od saloos 2x za týždeň a krém weleda skin food light. Hlavne pravidelne čistiť zbytočne sa nechytať a nerýpať
Všetko co sa deje počas tehotenstva je dočasné a chce len čas, pride zase niečo iné ja som mala pocit, ze každých par mesiacov plet aj vlasy boli uplne ine.. hormóny robia svoje
A ten zeleny il je inak super v každom prípade
Hormony, nic s tym neurobis. Kozmeticka mi vravela ze jej tvar bola otrasna, ze je az blbo prislo pred klientkami ze ako vyzera jej vlastna tvar ale nespravila s tym nic :D Odislo to same po porode. Ja mam zas mega super plet teraz, ani jedna vyrazka!!! co normalne mam stale sem tam nejake.
@petasovova ahoj ja som podobne tehu ako ty. Ja som nikomu ani nemusela vraviet že som tehotná- pretože nemám absolútne žiadne brusko ale keby si videla moju plet... byvam v zahraničí a moja mamina keď mi vola cez video predtým ako vedela že som tehotná tak sa ma vkuse vypytovala že čo sa so mnou robí , či mám depku, či spávam, či jem, či niesom tehotná. Mám mega mega suchu plet, vyrážky hlavne na brade a v oblasti spankov... predtým som nemala absolútne nič. Vlasy mám lupiny a úplne ako slama. A áno čakám dievča. Úplne to na mna platí že ako som oskaredela hrozne.......
@isabelle2020 presne tak...ja m tiež hlavne na brade a v oblasti spánkov pohlavie ešte neviem
ale dúfam že zmiznú po pôrode lebo teraz mi vôbec nič nepomáha
@petasovova ja sa napríklad vôbec nemalujem teraz a pouzivam micelarnu vodu Bioderma, na noc si dávam na tvar sipkovy olej a cez deň neutrogena krem. Keďže teraz ako som tehu nemôžem používať polovičku kozmetiky čo by som zvyčajne používala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@petasovova ahoj.. napodobne, ked daco objavis, daj vediet
ja skusam striebro ale bud skusam kratko, alebo to na tehotne nezabera 
vyzeram horsie ako v puberte
♀️
♀️