Rady , ako sa v tehotenstve cítiť pohodlne a krásne
Vytvorila som tuto diskusiu aby sme si sem vzájomne napísali rady , ako sa v tehotenstve cítit prijemne , pohodlne a krásne . Napadlo ma že by to nemuselo byt zle . Totižto moje tehotenstvo je od zaciatku hormonalne rozlietane . Na zaciatku tehotenstva som sa cítila ako pri menzese . Podrazdene a nekonfortne . Potom bolo par mesiacov kedy som sa citila ako sexy kost . A v momentalnych horucavach sa citim ako zozuvany papier :D . Chcela by som aby sme si tu vymenili nejake rady, ako sa citit pohodlne , krasne a hlavne vase skusenosti na obliekanie v tehotenstve . Som v 26 tyzdni pribrala som zatial len 1 kg takze v pohode sa vojdem do vsetkeho co aj pred tym ... Ale v nicom sa necitim pohodlne . Dajte nejake rady take vseobecne . Dufam ze sa najde niekto kto prispeje . A dakujeeeem za kazdy prispevok ;*
A dakuhBudem rada
@29simona29 dakujem krasne za radu. Ja sa snazim tiez fungovat ako pred tym . Len akurat u mna si moje hormony robia take haloo ze ani pozitivne myslenie mi niekedy nepomaha . A oblecenie noooo, ja zase zdravo jem celkom mi to ide ale toto letne pocasie je pre mna teraz ako prekliatie :(. A nech si obleciem na seba akekolvek krasne veci citim sa strasne . Akoby som aa len obliekla a v momente bola cela mokra a to som s takym niecim nikdy nemala problem 🙂. Ale aj ja si uzivam tehotenstvo, kazdy pohyb malickej a hlavne sa nevieme dockat narodenia a zivota potom . Bude to nadherne . 🙂 nic mi nerobi take starosti ako to teplo a ta nepohoda 🙂 . Inak je to nadherne obdobie <3
@simiatomi125 viem o com hovoríš,citim sa trochu podobne aj keď to vyznie,že si teraz protirecim, ale jedinú nevýhodu rodit v aprili vidím v tom, že stále nie som fit do plaviek a neviem či užiť leto tak ako po iné roky, keďže mám doma 3mesacne babatko, aj keď kvôli nemu by som s vzdala dovoleniek aj navždy a leto ma oveľa krajšiu príchuť ☺️Neboj, za chvilu je po lete a aj tvoje hormonálne výkyvy sú iba dočasne..užívaj si to, za chvíľku budeš na to krasne obdobie s nostalgiou spomínať☺️
hlavné je aby bolo dieťatko spokojné a mama krásna 🙂 ak potrebujete nejaké rady alebo prípravky (napr na spevnenie bruška, na elimináciu strii alebo zredukovať celulitídu) dôležité je sa osviežovať 🙂 kludne napíšte ID rada pomôžem 🙂
@29simona29 to ano tomu chapem .... a ja si ho uzivam , ozqj najviac ako sa da . Len to teplo :( .... pred tehotenstvom som bola ozaj ze aktivna az moc s manzelom sme stale niekde behali a teraz . Ja co som vzdy leto milovala sa modlim kedy skonci nech mam aspon trochu energie :D
@skrinkaminka dakujem za ponuku , n9 nastastie ma strie netrapia 🙂 brusko mam ako pred tym len mi rastie . Totizto mne zacalo vykukat az teraz v siedmom mesiaci a nastastie nie rychlo ale pomalicky . Cize som spokojna . Mam doma nejake kremiky a stale sa kremujem , mne skor ide o to strasne teplo :D asi mi ubera z energie
@simiatomi125 tak na to mám osvedčený sprej s kyselinou hyaluronovou,,,ak chceš info ti pošlem do IP 🙂

@simiatomi125 ja myslim,ze vsetko je to najma v hlave a pozitivnom mysleni..Kazda sme ina a aj tehotenstvo prezivame rozdielne. Ja som bola tehotna v inom obdobi ako ty,rodila som v aprili a tym padom cele tehu v chladnejsom obdobi..Mala som bezproblemove tehu a od zaciatku som bola vyrovnana a spokojna, okrem prveho trimestra som sa citila aj fyzicky fajn v podstate az do porodu...Mne sa velmi osvedcilo nebrat tehotenstvo ako chorobu alebo nieco obmedzujuce. Jasne ze iste male obmedzenia vzhladom na dany stav tam su,ale plne som fungovala az do porodu. Bola som dost pracovne vytazena, rozlietana, sustredila som sa na pracovne aktivity,ktore som chcela este stihnut a tak nejako to vsetko rychlo zbehlo a nemala som cas sa zaoberat neziaducimi myslienkami☺️Nosila som pekne oblecenie, ktore zvyraznilo brusko a vobec som ho neskryvala, skor som si kupovala take klasicke veci svojej velkosti, len iny strih a material,ako som nosievala pred tym a tym padom ich viem vyuzit aj teraz. Snazila som sa zdravo stravovat-aj ked to sa mi az tak nedarilo😀a podla moznosti sa aj primerane hybat-celkovo som sa citila lepsie ako pred tehu-teraz ked som uz mamicka sa paradoxne tiez citim fyzicky aj psychicky lepsie ako pred materstvom, a pritom ked som bola bezdetna som sa toho miestami obavala,ako to bude...Takze podla mna je vsetko v pozitivnom nastaveni a vnutornej pohode a vsetko ostatne uz ide akosi samo☺️