icon

Rýchle priberanie v tehotenstve

ewka0012
29. júl 2011

ahojte tehulky,ked citam clanky na nete je mi smutno,vsade pisu ze vo 4.mes. je idealne pribrat 1,5-3kg,ja uz som pribrala 6kg,neviem preco,vsetko oblecenie mi je male,a za dva tyzdne sa idem vydavat.Dufala som ze na svadbu budem mat tak 70kg max.a uz teraz mam 71kg.ked som to povedala doktorovi ze vela priberam,povedal ze s tym mi nijako nepomoze...pritom som vzdy bola stihla,jem rovnako ako predtym,vobec nie viac,ani fast foody,nejem vecer,nejem vela sladkeho.co mam robit?uz teraz mam 71kg ved ma klby neunesu ked to pojde takto dalej,s klbami mam tazkosti odmala.urcite este 10kg priberiem,ved som len na zaciatku,nechcem ist rodit ako 80kilová,vsetci ludia okolo sa mi zdaju chudi a ja si pripadam ako velryba

Strana
z3
denisa3108
4. aug 2011

@sisaha
hm...uvidíme čo bude, či nebude :o)
je to naše prvé bábo 🙂 a sa velmi tešíme 🙂
budem(e) mat pekný narodeninový darček 🙂

ewka0012
autor
16. aug 2011

ahojte baby,takze svadbu mame za seboou 😝 bola krasna, vsetci hostia chvalili.aj my sme si to celkom uzili,sama sa cudujem ze som vydrzala do 4,30rano.so satami bol problem,v utorok pred svadbou som sla na skusku, a zistila ze ma tlacia na bruchu a ze by som to nevydrzala v nich.tak sme dve hodiny skusali ine.nasli sme co sedeli,neboli take super skor jednoduchsie,ale krasne a vsetci chvalili ze lepsie ako predtym.obrucka mi je tiez uzka,ale po porode bude dobra.pribrala som 7kg a som v 5mesiaci,myslim ze na moju vysku ok.kaslem uz na to ako to dopadne s kilami

x_shushu_x
16. aug 2011

Jaaaaj baby kde zacat? 😀 ....Ja som sa prvykrat sokla (ked mi doktor oznamil, ze bude bejby)- a to som mala zrazu 49,4 kg. A ja cely zivot 45 😀 - no darmo bolo nam s priatelom dobre a hlavicka sa asi na "nieco" pripravovala :o)....Potom mi bolo prve 3 mesiace zle jak psovi, aj ked som vracala len parkrat, tak som schudla na povodnych skoro 45. No a potom mi uz nebolo zle, tak to zacalo- kedze som mala od zaciatku kyselinu strasnu, bolo mi lepsie ked som stale jedla a tlacila ju dole do zaludka, takze som priberala tiez dost rychlo, z coho som mala depku jak svina, kedze som nikdy ani kilo nepribrala. Potom som si povedala, ze kaslat na to- lenze tie hnusne strie !!!....Behom 2 dni sa mi prsia naliali o 2 a pol cisla a boli z nich franforce ☹ ...vtedy ani natieranie nepomoze.... A vcera mi uz aj mliecko zacalo tiect- tak sa nepredklanam 😀 .....V 32tt som mala na poradni 55,6 kg- to uz mi aj zadok zacal praskat.... Rozhodla som sa, ze na to totalne kaslem- aj tak s tym nic nespravim (pocas tehotenstva som v inej dimenzii a nie som schopna riesit a uz vobec nie- co mam jest). Akurat sestricka mi stiahla tricko, ze: mate popraskane prsia! 😀 a odporucila mi kremik GS mamastrie- vyskusajte, zda sa mi ze pomaha viac ako ten trapny Elasti Q, ktory som pouzivala dovtedy..... A pomaha dost strava, pri ktorej chodite krasne na zachod 😝 (asi prvych 5-6 mesiacov som mala aj strasnu zapchu), teraz chodim skoro stale, a mam pocit, ze mam mensie brusko v 8 mesiaci ako vo 4 :o)... Baby, hlavu hore 🙂 Ani nebudete vediet ako a zhodite to po porode :o). Drzim vam palce a nestresujme sa- nechceme predsa neuroticke babatko 😉

makmitka33
16. aug 2011

@ewka0012 aj ja sa cítim ako slonica a aj tak vyzerám, v 23 tt mám na sebe 18 kg, ale neviem prestať jesť, stále mi žiada ☹

ewka0012
autor
17. aug 2011

@x_shushu_x veru mne sa stalo to iste,mala som 60kg vzdy cely zivot co si pamatam,a zrazu 65kg neviem z coho,tiez sa asi moje telo pripravovalo na babo.hned na to som zistila ze som v tom.natieram sa od zaciatku,najprv olej eucerin ,teraz mam elasti-q,prsia tiez mam uz o dve cisla vacsie a 7kg navyse,ale strie zatial nie,ide to postupne,nohy a zadok mi nenarasti skor horna cast tela,zagulacujem sa cela hore

misa107
4. sep 2011

@dadak --moja ja som mala prve tehu chlapčeka a a začiatku som nič nepribrala a teraz som tehu v 5t a 3 dni a už mam kilo naviac....

dadak
9. sep 2011

@misa107 gratulujem k tehu.... tak snad to je len kacica bude to dievcatko...tuj tuj tuj

misa107
10. sep 2011

no tak ja som už stihla aj potratiť 😢 😢 😢 😢 ...snad nabuduce...

makmitka33
10. sep 2011

@misa107 je mi to ľúto....neviem, čo napísať, snáď len drž sa.....

misa107
10. sep 2011

dakujem ☹

lilijana
26. jan 2012

Ja som pri prvom tehu pribrala 17 kg, čakali sme chlapčeka a teraz som v 24 tt a už mám 11 kg navyše a zas čakáme chlapčeka... v porovnaní s prvým tehotenstvom už mám viac kíl, ako som mala predtým v takom týždni asi o 3 či 4 kg... trošku ma to zlostí , ale potom ma to prejde, hlavne nech všetko dobre dopadne a nech sa malý narodí zdravý.

veronika.86
26. jan 2012

Tak ja uz som pomaly vo finale,uz cakame kazdym dnom,ze by som sa mohla rozpadnut 🙂 pribrala som 13,5 kg do 4 mesiaca skoro nic a potom pekne 0,5 kg tyzdenne a teraz posledne tri tyzdnne sa mi vaha drzi na rovnakej urovni,posledny sla dokonca o kilo dole,na co sa sestricka usmiala ,ze uz sa to blizi.. 🙂 tak bodaj by mala pravdu,ale musim priznat ze som nemala ziadne najazdy na chladnicku,alebo chute,keby ano,tak to sa tazko ovlada,myslim ze by vaha bola ovela vyssia

ewka0012
autor
26. jan 2012

ahojte,ja som uz vo finale tiez presne v 40tt,uz mi aj dnes rano zatka odisla som zvedava kedy to pride lebo uz som ozaj na rozpadnutie,uz som mala aj pred troma tyzdnami plany poplach a vikend som stravila v porodnici.moja vaha je 28kg navyse,ale co uz hadam to pojde dolu,posledne tri tyzdne som nastastie nepribrala,drzte sa

dankach
23. júl 2020

@ewka0012 ☺️asi si si prave odpovedala na svoju otázku preco si rak pribrala.. Polievky su ok. Tie papaj, urcite su lepsie ako cela peciva... Ale menej sol.resp v norme. Lebo naozaj, sol ti moze v tele zdržiavať zbytocne vodu..... Ja som teraz 18tt v predchádzajúcich tehu som v tomto tyzdni bola vzdy este - nejaké to kg.. Teraz ma stve ze mam + 4 eate som ti nezazila. Je mi dobre, vsetko mi ide na chuť. Spotrujem aj tak sa to lepi na mna ako besne 😁takze to neovplyvnime... Len sa drzat zdaveho rozumu ked sepka co by sme mali a co nie.. Vela šťastia a vela zdravia ❤️ps pri prvom som prveho 0,5kg pribrala v 6m a za 3mesiace som to dala na +12kg po porode mi zostalo 1kg.. Vela vody som mala v sebe.. Strasne ma smadilo...

brona235
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3