Screening na Downov syndróm
Ahojte baby aké ste mali výsledky z 1 trimestra ? Ja čakám ešte výsledky z druhého bol tam veľký rozdiel medzi prvým a druhým lebo prvý mi vyšiel super
@pininka ja som mala prvý 1:27 000 a druhý nevkem ešte
Ja som mala prvy dobry, druhy zly. Ale trisomy test bol negativny a krpec sa narodil zdravy. Pisem to len keby nahodou ten test nevysiel dobre aby si nestresovala, su velmi nepresne
Ja 1:750, isla som na morfo utz, mala zdrava.
Tento test je veľmi nepresný, v zahraničí ho vôbec nerobia. Sú maminky, ktoré mali zle výsledky a narodili sa im zdravé deti a su bohužiaľ aj také, ktoré mali výsledky úplne v poriadku a narodili sa im detičky s DS
@luliu veď áno viem že sú nepresne ale predsa ten strach je ak je vyjde dobrý výsledok a o to horšie keď vyjde zle
@78michaela78 1:6 na Downa a mam zdraveho syna..
@zonjushe to má velm teší
@78michaela78 to nie sú výsledky, ale pravdepodobnosť. Ja som mala 1:40 a to sa už interpretuje ako pozitívny výsledok. Znamená to pri tomto, že 4 keď máš 40 žien s úplne rovnakými hodnotami ako ja, tak jednej sa na rodí postihnuté dieťa. Lekári to nevysvetlia, iba vystrašila výsledkom .....
@78michaela78 ja som mala prvy 1: 19 000 cize vyborne a druhy budem vediet az 15teho.
Ahojte asi hlúpa otázka,ale v knižke to nieje zapísané že? Mne robili v prvom trimestri a lekárka len povedala žebje to v poriadku. Nevravela mi žiadne hodnoty (predpoklady) 🤔
Ja mam teraz 1:350.. podobne som to mala aj pri prvej no vtedajsia gynekologicka ma poslala na sijove prejasnenie.. tato to neriesi a ja tiez nie..

@78michaela78 ked je prvy super aj druhy by mal byt. Ja som mala priblizne rovnake 1:2000