Sebauspokojenie a sex v tehotenstve
Ahoj mamky. Vopred sa ospravedlňujem za túto tému. 😀 Som 14tt a nenormálne celé dni nadržaná. Sama sa uspokojujem 2x za deň a s priateľom máme sex každý večer. Žiadna divočina, len klasika. 😀 Nemala som ešte velmi možnosť sa lekára spýtať ale sex mi zakázaný nebol. Myslíte že je to riskantne kvoli sťatím maternice? Prešli ste si už niečím takýmto?
Sex v tehotenstve nie je zakázaný, ak je všetko vporiadku. Lekára sa môžeš spýtať. Aj pred tehotenstvom si to takto mala? To máte vlastne celkom super, nie?
@slovakboy práveže pred tehu som bola maximálne frigidna a sex bol pre mňa skôr z povinnosti raz za dva týždne. 😅
To zavidim kazdej tehotnej zene. 😀 Toto je presne moj chtic ked tehotna niesom. Akonahle som, vsetka nadrzanost ustupi. Skoda, lebo nikdy som nedosiahla orgazmus tak lahko a rychlo ako pocas tychto mesiacov.
Uzivajte. Pre babo je to dobre, lebo vdaka tebe preziva takisto euforiu - teda inu ako ty, mam na mysli hormony, kt sa mu dostavaju.
@rebrambora presne 🤣 ja bez problémov dosiahnem orgazmus aj 2x a keď som bola tehotna ani raz. Bála som sa ze to tak zostane aj po pôrode 🤣
@rebrambora
@lucia13022023
Podľa mňa to riadia hormony. Cez plodné dni je veľká nadrzanost a keď už tehotná si, telo chráni plod a libido klesne.
@ankare Mas pravdu, su to urcite hormony. Cez netehotenstvo ja ale absolutne nerozoznam kedy mam plodne dni a kedy nie, je to stale na rovnakej hladine.
Je ale velmi vela tehotnych zien, kt sa idu zblaznit nadrzanostou. Asi preto je vela muzov, kt su uplne hotovi z tehuliek. Ja som sa k tomu nutila len kvoli muzovi a tej blizkosti.
V 10tt som bola. Nastastie to mala prezila az do terminu. Ale uz som potom na to ani nepomyslela.
@ankare
@rebrambora ja taktiež neviem kedy mam plodné dni🤷♀️ a hej presne, počas tehotenstva to bolo "z donútenia" a ku koncu aby som porodila 🤣
@iwesska no v prvom trinestri sa neodporúča kvoli tomu že orgazmus moze vyvolať kvoli sťahom potrat
@lucia13022023
@rebrambora no tak ja, keď mám plodné dni, doslova "teciem". 😅 som vlhka aj bez vzrusenia 😅 a mám vtedy často chuť na sex. 🤷

Úplne normálne. Užívaj