icon

Sex v tehotenstve

mysiacik212
22. aug 2013

S priatelom sa milujeme, len mám pocit, že čím dalej tým menej. Priznal sa mi, že sa veľmi bojí, a že stále myslí a toho drobčeka vo vnutri, že mu ublíži a že neustále myslí na to, aby nejak nepripučil, alebo nestlačil bruško...že už to nie je, ako predtým..ako na jednej strane aj ja mam strach, ale nechcem sex vynechávať, ked obaja nan máme chut. Už som čítala vela o tom, že počas tehu a aj po pôrode nastane akési útrum v citovej a intimnej oblasti dvoch ludi a nechcem aby sme aj túto stránku zanedbavali.:/ čo si o tom myslíte, je to normálne? Ten jeho strach, mam na neho nejak tlacit, poresviedčať ho, že sa nemá coho obávať?

Strana
z2
sardinka336
14. júl 2017

Tolko mýtov o sexe na ani nie jednej strane. 🙄
To poznáte len ,,kocura v rure,,? Petting nič?

0silvia0
14. júl 2017

@sardinka336 tiež sa čudujem takémuto obmedzenému repertoáru 🙄

sona222
14. júl 2017

Ahojte vidim ze moj nie je ziadna vynimka( som myslela ze je 🙂) sex sme prestali mat od 3 mesiaca do konca. Zo zaciatku som mala velku chut ale moj sa zacal bat o maleho hovorim mu ze ved sa moze atd. Strach o babo bol vacsi a som zato rada, nechcela by som predcasny porod alebo ine komplikacie. Viem ze nie u vsetkych ale celkom ok to nie je.

maculik38
4. feb 2018

Ahojte maminky som 15tt a pred týždňom sme s manželom mali prvý sex od kedy som tehotná keďže má dosť trápili nevoľnosti... všetko by bolo fajn až na to že vlhkosť v pošve zmizla a tým pádom aj sex bol viac menej bolestivý . Preto sme ho aj predčasne ukončili :/..mala ste to niektorá tiež tak?

bojka22
7. aug 2019

@deaneira prosím vás a co sa týka sexu tak ste používali kondóm alebo nie? Bojím sa kvôli nejakým chorobam alebo partnerove vyvrcholenie môže nejak uškodiť?

petulda333
7. aug 2019

@bojka22 bez kondomu,staci dodrziavat hygienu. Moj sa do mna nerobil,az tesne pred terminom. Vraj to moze pomoct vyvolat porod.

bojka22
7. aug 2019

@petulda333 ale kebyže sa aj robí tak to nijak nevadí ci.? Prepáčte že sa pýtam len nemám skúsenosť

petulda333
7. aug 2019

@bojka22 tak nemalo by,ale neodporuca sa pocas tehotenstva,az ked uplne ku koncu,lebo moze vyvolat porod. U mna nezabralo

magda15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2