icon

Silné pohyby aké doteraz neboli

8. aug 2022

Baby boli ste v podobnej situacii? Som 28 tt a dnes konkretne poslednych 6 hodin sa babo strasne hybe akokeby vobec nespala..je to uz naozaj neprijemne
...prekonaam aj covid, no je mi uz naozaj lepsie...fakt je to divne doteraz sa takto nikdy intenzivne nehybala...volala som aj gynekologovi, ma dovolenku...

hilda08
8. aug 2022

Niekedy sa silno hybe ked sa pretáča, moj bol do 36tt KP a veru ked sa pretáčal som celu noc nespala a bolo to velmi neprijemne

autor
8. aug 2022

@hilda08 dakujem za odpoved...dufam, ze je to tak, lebo uz som z toho taka na nervy az placem....stale nonstop sa hybe naozaj je to divne, ale verim, ze nic sa nedeje a je to normalne

mmoonna
8. aug 2022

Ak sa moc hýbe, išla by som sa dať skontrolovať. Radšej raz zbytočne ako neskoro

autor
8. aug 2022

@mmoonna staci rano? Aj gynekologovia mavaju zastup ak maju dovolenku ako obvodni lekari? ...

mmoonna
8. aug 2022

Ja by som išla radšej hneď. Ale rozhodnúť sa musíš sama. Aj gynekológa musí niekto zastupovať.

whatever1
8. aug 2022

Utekaj na pohotovost. Moze mat problem, napr nedostatok kyslika. Neodkladaj to na zajtra. Prilis caste a silne pohyby moze byt varovny signal ze nieco nie je ok.

denyskalili
8. aug 2022

Ja by som sla tiez hned, urcite, nech skontroluju

autor
8. aug 2022

Dakujem baby .... :( idem budit priatela....bojim sa

mmoonna
8. aug 2022

Držím prsty. Dobre si urobila,že ideš.

andrejka1974
8. aug 2022

Radšej sa daj skontrolovať budeš aj ty kludnejsia

ankare
8. aug 2022

Ano, chod určite. Radšej zbytočne. Držím palce silno!

nikasmile
8. aug 2022

Držím palce. Vždy sa radšej zbytočne prebehnúť a uistiť sa.

bessdonna
9. aug 2022

ahoj,vsetko bolo v poriadku?

ankare
9. aug 2022

Ako si dopadla? Ako sa máš?

autor
9. aug 2022

Baby dakujem Vam...nakoniec sme sli az rano...doktor ma poslal na pozorovanie do nemocnice...v nemocnici ma odmietli a predpisali injekcie fraxiparin a ozvy v poriadku boli..vraj to mame z covidu..2x toto tehotenstvo a tazky priebeh...ste mile ❤️❤️vsetky

autor
9. aug 2022

@ankare 😘

autor
9. aug 2022

@bessdonna 😘

autor
9. aug 2022

@nikasmile 😘

autor
9. aug 2022
autor