Som tehotná a nič mi nie je
Ahojte viem ze takýchto tém je dost ste momentalne niektora tehu a nic vam nieje ?? Som v 14 tt a musim sa niekedy az uvedomiť ze bacha ved si tehotna 🫣😂😂 sem tam ma bolia kríze inak nic ..na zaciatku ma boleli sem tam prsia …
V prvom tehu som absolútne žiadne príznaky nemala 🙏 bolo to tehotenstvo ako za odmenu 🥰
@elizabet173 ved ja som rada 🙏🏻🙏🏻❤️len tym ze naposledy som bola pred 3 tyzdnami a idem az o tyzden na kontrolu tak stresujem 🙈
Ja som mala take tehotenstvo.kebyze brucho nerastie neviem ze som tehotna. Takze uzivaj si to 🤗
Ja som tak mala pri chalanoch nič mi nebolo zase pri babach som si štyri mesiace užila
Ja som tiež nevedela že som tehotná až do 21 týždňa kedy som začala grciat hnackovat úplne zo všetkého a trvá to do teraz ..a inak ja už som 31 týždeň čiže 8 mesiac a nemám žiadne brucho 🤷🤷 čiže nikto vôbec nevie že som tehotná ale zase som rada lebo môžem normalne fungovať 😊
Zatial si to uzivaj 😊 ja po 20 tt som vracala non stop, az do porodu. A to som bola aj pre to hospitalizovana na tyzden lebo nic som nedokazala zjest. A aj z piskot som vracala,takze si zaklop 😉 a cakala som dievcatko 🩷
Ja čakám dievčatko a príznaky žiadne okrem prvých náznakov bruška az v 17-18tt aj to len poobede/večer, aktuálne som 20+6 a k malému brušku sa pridali pohyby, inak nič
Ja tak isto nič 😁ako keby som nebola a tak tiež má kríže vedia bolieť a prsia má boleli na začiatku inak vôbec nič.Som tiež v 14tt ale bruško mi už akosi rastie 😁

Bud rada a klop na drevo…