icon

Som v 16. týždni a bývam na 4. poschodí bez výťahu

7. mar 2021

Ahojky mala som donedavna hematom a spinenie-ten uz zmizol a cela natesena som sa pytala doktorky, ci uz mozem na prechadzky a tak a medzirecou som sa opytala na to, ze ci je ok, ze byvam na 4poschodi bez vytahu. Ona na to tak to nie je bohvie co tak radsej moc nechodte...aka je vasa skusenost ak ste boli na tom podobne ako ja a ci s tym bol u niekoho problem okrem fucania :D ja som aktivny clovek ale zas riskovat nechcem...teraz som v 16tt idem pomalicky ale funim uz teraz jak jezo..viem ze kazda je ina aj kazde tehotenstvo ale zaujma na skusenost inych zien nie je to nic vynimocne ze vela ludi takzo byva.

berusinka2
7. mar 2021

chodila som aj 4xdenne,casom som zistila ,uz ked som chodila hore dolu aj 6xdenne,ked mala dcera rok,byt som predala a isla do bytu s vytahom,to chodenie bolo cele zle...

elizabet173
7. mar 2021

Ries iny byt. Vies si predstavit trepat sa denne viac krat s dietatom a nakupom? Neviem, ci mas kde nechat kocik, ale aj keby ste mali kocikaren, alebo si kocik strcila do auta, bez vytahu s dietatom maximalne prve poschodie.

petisha
7. mar 2021

5.bez vytahu,nemala som ziaden problem a porodila v termine.. Ale je to asi individualne a riadila by som sa asi radou doktorky..

autor
7. mar 2021

@elizabet173 no ved to riesim uz teraz kocik mam kde nechat, nakupy budu v muzovej rezii ako doteraz tak jedine s vajickom behat hore dole a dole ho supnut do kocika..ako rada by som isla aj hned inde lezie mi to uz celkovo na nervy aj bez tehotenstva no len este 2 roky musime byt aby sme neplatili dan z predaja..

elizabet173
7. mar 2021

Fuuu, tak vela zdravia, aby si to ustala

autor
7. mar 2021

@petisha tak super uvidim teda na dalsej kontrole ale ved snad ak by sa mi volako neskracoval krcok alebo cosi tak by to mohlo byt v poriadku.ona je celkovo opatrna od zaciatku ma chcela vypisat a hovorila nech nechodim von koli covid..ale ten mozem chytit aj ked pojdem k nej na kontrolu zrovna....

marvin1234
7. mar 2021

My byvame na 4,5 bez vytahu a v pohode. Dvr tehotenstva, nákupy po sekcii, nosenie 12 kg dieťaťa, vsetko sa da v pohode, aspoň mam.kondicku.

autor
7. mar 2021

@marvin1234 hej kondicku clovek nabere 🙂 ja ako nemienim behat 10 krat hore dole, myslela som na prechadzku sa ist vyvetrat alebo tak lebo mna mrle zozeru doma nie som na toto zvyknuta..no tak verim ze to bude v pohode v rozumnej miere

marvin1234
7. mar 2021

No ja som chodila so synom napriklad z plavania, taska s vecami na pleci, maly za ruku, v druhej ruke nakup a v bruchu druhe dieta a prezili sme, ale je to asi subjektivne 😊 jedine co bolo troska horsie bolo obdobie keď bol syn uz taky 11 kg, ale este to nevysiel sam. Davala som si ho do nosica, bolo to omnoho pohodlnejsie nez niest ho na rukách.

marvin1234
7. mar 2021

Inac ale co sa tyka tehotenstva tak ked ideš pomaly svojim tempom tak urcite sa ti nic nestane.

aurorastone
7. mar 2021

my bývame na 7 s výťahom, ale ja mam paniku a fobiu z výťahov a doslova mi je tam na odpadnutie a zle sa mi dýcha a raz som mala tep 170 keď ma priateľ prehovoril aby som to skúsila, tak odvtedy pomaličky idem peši, ale ze veľmi pomaličky lebo som v 9tt krvacala, tak sa nepremáham, ale zase nechodím von nejak často takže sa to dá, a teraz som 24tt a zatiaľ teda ok aj keď idem peši po schodoch

stanislavicenka
7. mar 2021

Ahoj, my byvame na 4poschodi bez vytahu, tento byt sme velmi chceli. Nelutujem to,a nelutovala. Mame dve deti, prezil a som takto 2 tehotenstva, aj nosenie deti, a nakupu, ci kadecoho. Kocik sme kupili starsi, ten bol dolez hned pri dverach. A deti som viac nosila, ako kocikovala.
Zase v tvojom pripade musis mysliet na bezoecnost babatka, takze asi chodit hore-dole, co naenej. Ved to nebude naveky😉

autor
7. mar 2021

@marvin1234 tak si aj ja myslim ze pomalicky a raz max 2 krat do dna by mohlo byt ok
@aurorastone aj ja osm tak krvacala mala som ten hemos..ale uz zmizol vyplavil sa tak som rada za dalsi pozitivny ohlas
@stanislavicenka tak parada zatial to nebudem moc hrotit ak na dalsej kontrole bude stale vsetko v poriadku pomalicky sa zmobilizujem tak s mierou 🙂

ajlly
7. mar 2021

Bývame na treťom bez výťahu a bola som v rovnakej situácií špinenie, krvácanie, hematom a snažila som sa takmer každý deň vyjsť aspoň na chvíľu von, takže schody boli na dennom poriadku. Išla som pomaly ale vždy sa to vyjsť dalo. Teraz aj po sekcii chodím aj s nákupom a vaničkou od kočiara, dole nechávam len konštrukciu. Keď človek musí a nechce sedieť doma, tak to zvladne

autor
7. mar 2021

@ajlly super potesila si ma

andreatytler
8. mar 2021

wow baby, to vas obdivujem. Ja chodim po schodoch rada, ale pocas tehotenstva som nedokazala v praci vyliezt ani na prve poschodie a s malym dietatom mam neustale obavy ze spadnem a oboch nas prizabijem... a to idem len 5 schodikov do domu 🙂

mamusa34
10. mar 2021

Ahojky no ja bývam na 7dmom .a občas sa stane že výťah sa kazí ..minule išla som dole ..už tehotná . Bože tak sa mi točilo všetko .není to bohviečo veru ,dúfam že bude fungovať lebo to nedám