Som v 17. týždni a ešte som necítila pohyby. Je to ok?
chcem sa spýtať či je to normálne? dakujem za odpovede,
prvé pohybi u prvého tehu jsou až kolem 20 tt, takže nepanikár, všetko je dobré 😉
Ale ved vo fotoblogu mas udane,ze si v 23.tyzdni.
pri prvom mozes cakat az do 21-22t.
V 21tt je normalne... vydrz chvilku 😉
prvorodicky citia ako baby pisu po 20tt ..ja som prve citili asi 22tt a druhe 15tt 🙂 druhe bola baba 🙂
pri prvom som pohyby citila az v 25 TT, pri druhom uz v 11 TT...prve bol syn druhe dievca
prve si uz nepamatam, druhe citim od 15TT
Prve som citila v 17.tyzdni, nebola som si ista, ci su to creva alebo pohyby. Myslim, ze skor vynimka u prvorodicky, pocitaj okolo 20.tyzdna.
ja citim az od 19tt a i to nie kazdy den..
pri prvej som cítila v 22t a pri druhej v 20tt...takže je to určite ok...
Ja som teraz v 25tom tt a len teraz sa mi začal drobec mrviť tak,že ho cítim každý deň a riadne a to som druhorodička 😉 ..Pri prvom som prvé pohyby cítila presne v polke tehu.Ale ten bol aktívnejší,teraz som v 17tom necítila ešte nič..
Ja mam dve deti a pri prvej som necitila pohyby cele tehotenstvo a ma 6 rokov a je zdrava ako ryba a pri druhom som citila vsetko aj kedy malo.stikavku nemaj obavy ale prve pohyby su aj tak az od 20 tyzdna
Je to priliš skoro... pri prvom tehu som citila pohyby v cca 23 tyždni a pri druhom v 20 týždni. Všetko chce svoj čas a netreba nič súriť ani naháňať...
Úplne normálne, ja som v 17.tt necítila ani ako druhorodička, ty zrejme čakáš prvé bábätko, tak je to ešte dosť skoro na prvé pohyby. Myslím si však, že najneskôr do 22.tt ich určite zacítiš. 😉

ja som v 19.tt, je to moje druhe tehu a tiez necitim