icon

Som v 17. týždni a pribrala som 9 kg

samara9
20. dec 2013

Ahojtre dievčatá, zistujem po tom ako sledujem modry konik ze ja som asi divna.....všetky ste z tehu natesene a to som aj ja, lubim svoje babatko ( aj fajcit som prestala aj ked som malo fajcila) ale nedokazem sa tesit tako ako vy.......ja tak neskutocne rychlo priberam ☹ Jem ako predtym, cvicim tie cviky tehu, zdravo sa stravujem ( pred tehu som bola typ co si dost tak strazi vahu a chcela som to aj v tehu) ale telo si robi co chce..........som v 17 tt a mam +9kg :( ja neviem co mam robit..nejest sa neda......jem iba tri krat denne, zdravo, nerozumiem tomu................viem ze kazda mi tu zacne hovorit ze to kvoli babu ( ja viem ze kvoli nemu) a ze to poom zhodim, skôr sa ja obavam toho ze nie :((( kedze aj pred tehu som zdravou stravou a cvikmy mala ledva priemernu postavu..:(
neodsudzujte ma, ja svoje babo lubim ale tazko to znasam..ked sa neprejedam :(

Strana
z2
malamonika
29. dec 2013

ja tiež tak rýchlo priberam ide sa s toho zblaznit pretože vidim ako sa ludia na mna pozeraju ale hada to nejako prezijem verim tou ze to pojde richlo dole

lusaka
29. dec 2013

ja som pribrala za cele tehotenstvo 10kg a kamoska priberala ako ty a pocas tehotenstva pribrala 32kg ,ale neboj vsetko sa to vrati do povodneho stavu,len sa neobmedzuj,,a daj babu na co mas chut!

grace82
9. jan 2014

tak s priberaním mám problém aj ja, váhu som pre istotu odložila, lebo som sa len stresovala z toho kolko vážim.....a poviem vam ze najhorsie je ked z poradne vyjde zena, na ktorej vidno len brucho a nohy ma bezozmeny....pricom ked som pozrela na svoje nazvala by som ich slonie.....to je na mini depku a to jem menej ako pred tehu...ale clovek si povie su to len kil daju sa dole...snáááddd

katka48
9. jan 2014

ahojte , tak ja som na tom tak isto 😉 ale citala som, ze vraj kvoli babatku sa tuk nabaluje rychlejsie, aby malo telo zasoby. ja som si vzdy musela davat pozor na stravu a tiez sa teraz snazim, aj ked sa mi teda nedari, priznavam, ja som stale tak hladna, az mi skvrka v bruchu , no co mam robit ??? 😀 😀 😀 😀 a tiez som tolko pribrala , teraz som v 19 tyzdni, ked sa pozriem v zrkadle na tie moje stehna a prdel .... no co narobime ??? 😝 😝 aspon, ze prsia mi narastli 😀

kinna
Odpoveď bola odstránená
samara9
autor
9. jan 2014

@kinna rada, by som to brala tak ze tie kg pôjdu rychlo dole ale nepôjdu, som ten typ co sa ide zodrat aby mal vôbec priemernu postavu..

kinna
Odpoveď bola odstránená
lenu_lienka
9. jan 2014

@samara9 presne viem ako sa citis moja. ja som pocas tehu pribrala neuveritelnych 30kg!!! zdravo som sa stravovala, jedla samu zeleninu, spaldove cestoviny a ine zdrave jedla (jasne obcas som aj.zhresila, ale to fakt vynimocne) a kazdy mesiac cca +4kg. Moja vaha bola cca 57kg, pred porodom som mala 86,5!!! Ale do dvoch tyzdnoch po porodne to islo rychlo dole... takze neboj 🙂 teraz som 9 mesiacov po porode a schudla som 22kg a ide to stale aj ked teraz pomalsie. a to cvicim len obcas a jem mormalne. uvidis ze sa tych kileciek rychlo zbavis. je to hormonalna zalezitost a tazko to ovplyvnis. teraz sa nestresuj, tea sa z miminka a rastuceho bruska 🙂🙂🙂 prajem ti krasny zvysok tehu

stanislava88
13. jan 2014

ja som v 16 tt a pribrala som 5 kg, ale tak to na mne strasne vidno, az mi je do placu. pri prvom som pribrala 25 kg. vazila som 95 kg a to mam 180 cm, tak si viete predstavit mna ako hebedo.

marcela1992
17. jan 2014

ja som v 21tt a zatial 3kg hore

anshelia
17. jan 2014

ja som v 22 a pribrala som zatial 1,5 kg, tak snád mi to pojde takto pomaličky hore 🙂 pri prvom tehu to bolo dokopy 7kg 🙂

zuzkag2
17. jan 2014

@samara9 ahoj, uplne viem ako sa citis, ja som tiez tak strasne rychlo priberala. bola som od 9tt doma na rizikovom, nemohla som ani velmi cvicit, a nejest, to sa nedalo, nalepil sa na mna snad aj vzduch co som dychala. celkovo som pribrala 25kg, a to sa maly narodil o mesiac skor, ked by som rodila v 40tt, tak mam isto aj 30+. myslela som si, ze po porode to pojde lahko dole, ale neslo. ked mal maly 9 mesiacov, mala som stale 6 kilov naviac. tak som sa rozhodla pre dietku, drzala som ju cca 2 mesiace a teraz som uz spokojna. tomu priberaniu nezabranis, tak sa preto netrap.

Strana
z2