Som v 17. týždni a pribrala som 9 kg
Ahojtre dievčatá, zistujem po tom ako sledujem modry konik ze ja som asi divna.....všetky ste z tehu natesene a to som aj ja, lubim svoje babatko ( aj fajcit som prestala aj ked som malo fajcila) ale nedokazem sa tesit tako ako vy.......ja tak neskutocne rychlo priberam ☹ Jem ako predtym, cvicim tie cviky tehu, zdravo sa stravujem ( pred tehu som bola typ co si dost tak strazi vahu a chcela som to aj v tehu) ale telo si robi co chce..........som v 17 tt a mam +9kg :( ja neviem co mam robit..nejest sa neda......jem iba tri krat denne, zdravo, nerozumiem tomu................viem ze kazda mi tu zacne hovorit ze to kvoli babu ( ja viem ze kvoli nemu) a ze to poom zhodim, skôr sa ja obavam toho ze nie :((( kedze aj pred tehu som zdravou stravou a cvikmy mala ledva priemernu postavu..:(
neodsudzujte ma, ja svoje babo lubim ale tazko to znasam..ked sa neprejedam :(
ja som pribrala za cele tehotenstvo 10kg a kamoska priberala ako ty a pocas tehotenstva pribrala 32kg ,ale neboj vsetko sa to vrati do povodneho stavu,len sa neobmedzuj,,a daj babu na co mas chut!
tak s priberaním mám problém aj ja, váhu som pre istotu odložila, lebo som sa len stresovala z toho kolko vážim.....a poviem vam ze najhorsie je ked z poradne vyjde zena, na ktorej vidno len brucho a nohy ma bezozmeny....pricom ked som pozrela na svoje nazvala by som ich slonie.....to je na mini depku a to jem menej ako pred tehu...ale clovek si povie su to len kil daju sa dole...snáááddd
ahojte , tak ja som na tom tak isto 😉 ale citala som, ze vraj kvoli babatku sa tuk nabaluje rychlejsie, aby malo telo zasoby. ja som si vzdy musela davat pozor na stravu a tiez sa teraz snazim, aj ked sa mi teda nedari, priznavam, ja som stale tak hladna, az mi skvrka v bruchu , no co mam robit ??? 😀 😀 😀 😀 a tiez som tolko pribrala , teraz som v 19 tyzdni, ked sa pozriem v zrkadle na tie moje stehna a prdel .... no co narobime ??? 😝 😝 aspon, ze prsia mi narastli 😀
@samara9 presne viem ako sa citis moja. ja som pocas tehu pribrala neuveritelnych 30kg!!! zdravo som sa stravovala, jedla samu zeleninu, spaldove cestoviny a ine zdrave jedla (jasne obcas som aj.zhresila, ale to fakt vynimocne) a kazdy mesiac cca +4kg. Moja vaha bola cca 57kg, pred porodom som mala 86,5!!! Ale do dvoch tyzdnoch po porodne to islo rychlo dole... takze neboj 🙂 teraz som 9 mesiacov po porode a schudla som 22kg a ide to stale aj ked teraz pomalsie. a to cvicim len obcas a jem mormalne. uvidis ze sa tych kileciek rychlo zbavis. je to hormonalna zalezitost a tazko to ovplyvnis. teraz sa nestresuj, tea sa z miminka a rastuceho bruska 🙂🙂🙂 prajem ti krasny zvysok tehu
ja som v 16 tt a pribrala som 5 kg, ale tak to na mne strasne vidno, az mi je do placu. pri prvom som pribrala 25 kg. vazila som 95 kg a to mam 180 cm, tak si viete predstavit mna ako hebedo.
ja som v 21tt a zatial 3kg hore
ja som v 22 a pribrala som zatial 1,5 kg, tak snád mi to pojde takto pomaličky hore 🙂 pri prvom tehu to bolo dokopy 7kg 🙂
@samara9 ahoj, uplne viem ako sa citis, ja som tiez tak strasne rychlo priberala. bola som od 9tt doma na rizikovom, nemohla som ani velmi cvicit, a nejest, to sa nedalo, nalepil sa na mna snad aj vzduch co som dychala. celkovo som pribrala 25kg, a to sa maly narodil o mesiac skor, ked by som rodila v 40tt, tak mam isto aj 30+. myslela som si, ze po porode to pojde lahko dole, ale neslo. ked mal maly 9 mesiacov, mala som stale 6 kilov naviac. tak som sa rozhodla pre dietku, drzala som ju cca 2 mesiace a teraz som uz spokojna. tomu priberaniu nezabranis, tak sa preto netrap.

ja tiež tak rýchlo priberam ide sa s toho zblaznit pretože vidim ako sa ludia na mna pozeraju ale hada to nejako prezijem verim tou ze to pojde richlo dole