Som v 18+6tt a nič necítim
Ahojte. Dnes som 18+6tt a necítim zatiaľ nič. Jedine ma kúsok bolia prsia a večer mám väčšie bruško, obavám sa či je všetko v poriadku. Ako ste to mali vy? Cítili ste už niečo v tomto tyzdni? Dakujem
Ešte si vôbec necítila pohyby? A na gynde si mala zatiaľ všetko v poriadku? Každopádne nepanikár, prvorodičky to cítia asi neskôr, záleží aj kde máš bábo a placentu a tak. Ja som tiež začala cítiť až pred 20. týždňom, ani neviem presne kedy prvý krát lebo som to nevedela rozoznať či sú to moje črevá či to môže byť bábo... Ja som to cítila ako také bublinky, také jemné klepkanie.
Prvorodička, cítim sem tam len ako keby bublinky v brušku a neviem čo to je. Placentu neviem kde mám
Začína to bublinkami 🙂 za týždeň dva už budú kopanceky aj premety a všetko budeš cítiť
Tak to už je ono tie bublinky, čoskoro to budú už silnejšie pohyby 😁 No tak vidíš, stále je tam, neboj sa ☺️
na prvorodicku je to skoro 🙂 tymi bublinkami to zacina, to uz je ono, neskor to pride aj vo vacsej intenzite, neboj sa 🙂
kukni si v knizke.ak ju mas na prednej strane,tak pohyby su jemnejsie.take bublinky.
Ja som ako prvorodicka citila prve bublinky az 22tt...vsetky v skupine na mk uz tyzdne opisovali pohyby (aj tie s nedkorsimi terminami) a ja stale nic..ok, mala som aj riadnu nadvahu
Ja som 17+6tt a už krásne cítim jemné kopance...som prvorodička a som prekvapená,že tak skoro ho krásne cítim...ale je to naozaj asi individuálne....
Ja koncim 18tt, som tretorodicka a mam nervy, ze necitim. Vcera sa mi daco zdalo. Ale tak ti poviem, ze nejako nemam cas sa na to sustredovat popri 2 detoch... placentu mam vpredu, ta to zrejme tlmi. A ono ma len 200 gramov a vraj viac spinka teraz... po 20tt ze bude aktivnejsie, bude castejsie hore. Aj sladkeho malo jem, nechuti mi sladke... moze byt aj tym
Ahoj ako si pls dopadla?

Myslis pohyby? Si prvorodicka? Kde mas placentu?