Som v 26tt a mám strach, kedy príde pôrod.
Baby čakam druhe babatko...prve som nedonosila kvoli preeklampsii cize sekcia....Teraz je zatim vsetko ok doky mi predpisal aspirin do istoty ale nejde o to...zaujima ma odkial budem vediet ze uz rodim ja ani neviem co su poslickovia co su kontrakcie citim sa doslova jak debil 😀 citam fora vsetko mozne aby som sa trosku do toho zasvätila.Dcerka bude mat 4 rocky klop klop aj napriek predcasnej sekcii je zdrava a fakt ja sa citim ako keby som cakala prve babatko.Je niekto na tom rovnako alebo podobne??
Tak ja mám len jedno dieťa ale tiež som nevedela aká je to bolesť 😀 mňa napríklad vôbec nebolelo brucho na začiatku. Ja som bola v nemocnici (hospitalizovaná kvôli anémii) a ráno na vizite som sa sťažovala na posteľ, že ma z nej kríže bolia 😀 na návštevách som si už stopovala každých 11 minút bolesť v krížoch 😀
Ale teda bolo to pravidelné. Napríklad vždy trikrát v rovnakom čase, napríklad každých 15 minút 😀
@bobula46 uz sa poznam ze budem stresovat ale mam kamosku ktora je porodna asistentka vkladam do nej moju doveru :D
Este na to ani nemysli minimalne dalsich 10tt zbytocne si robis stres. Kontrakcie spoznas najprv to je ako ms krce ale pravidelne a potom to zacne boliet ako ked si tresknes laket . A kym Ta bolest odznie tak bum znovu.
Ja som čítala že ak sú akékoľvek bolesti (brucho či kríže) a žena si nie je istá, má ísť do teplej sprchy - ak sú to poslíčkovia bolesť prejde, ak kontrakcie tak sa bude časom stupňovať a bude pravidelná 😉 držím prst😊
Neboj sa to určiťe spoznáš 😅pravidelne kontrakcie ktoré naberajú na intenzite a skracujú sa intervali medzi nimi nestresuj máš ešte fúru času do pôrodu
Ja to mam podobne, druhe dieta po planovanej sekcii. Kazdy mi hovori, ze no ty to uz poznas, druhy krat je to lahsie atd, a ja musim odpovedat no netusim aky je porod 😀 tiez mam 4 rocnu dceru

Mňa napr. pri treťom vrátili z pôrodnice, že ešte to nebude. Ťažko povedať, ak sa ti niečo nebude zdať, alebo budeš mať kontrakcie radšej bež do pôrodnice. Vždy lepšie keď ťa odtiaľ vrátia ako porodiť niekde inde a bez zdravotníkov.