Som v 27 týždni a spadlo mi brucho. Je to nebezpečné?
baby chcem sa opytat neviete mi poradit, klesmo mi brusko dole, ale brutalne, co to znamena???
Neviem co mam robit, ci je to v pohode, vydi to aj moj partner, horsie sa mi chodi, baby je asi moc nizko, ale nic ine necitim, tak neviem, ci je to okej...
fotku mozem urobit teraz, ale fakt neviem, zeby sa otocilo hlavickou dole, strasne som sa nalakal
@anjelicek26 , fakt neviem co to je??
@anjelicek26 mam vela priestoru teraz hore uplne, ze je to dobre ako by som uz poridila, iba dole trosku brusko, xixi
@eri28 - ja len vravim za seba, maly si strasne dlho sedel v brusku na zadku a ako sa otocil, vyzeralo to brucho uuuplne inak... skus to odfotit.
@anjelicek26 uz sa na tom pracuje sekundu 😀
@anjelicek26 tak toto je teraz, xixi, neviem ci z toho budes nieco vydiet 😀
@anjelicek26 a skusim pohladat taku pred tym, xixi
@eri28 - neboj toto nie je klesnute brusko 🙂 Je take ako ma byt 🙂 Ak ty vidis rozdiel, tak sa fakt babo muselo otocit 😉
@anjelicek26 jej sorry fakt som sa zlakla zrazu tolko miesta hore???, asi sa riadne otocil, zeby uz hlavickou dole, alebo este ma cas???, lebo fakt prvy krat to mam a ako vyzera padnute brusko netusim 😀
@eri28 - tak okolo 25. tyzdna by uz mal zakotvit hlavickou dolu, mozno sa mu konecne uracilo 🙂 Max sa rozmyslel az v 34.tyzdni a to uz bola hodne bolestiva obratka, co trvala dva dni..
@anjelicek26 uff tak chvala Bohu verim, ze ano, lebo ocil sa asi pred tym, ale toto je fakt brutal zmena, tak diky ukludnilo ma to, xixi 😀
@anjelicek26 este ma napadlo placentu mam nizko, zeby sa posunula hore, no nechapem???
@eri28 moooja,však to máš krááásne ukážkové tehu bruško :o))
@miskakyska dakujem len sa mi fakt posunulo 😀 , mozno len moj pocit, ze sa inak citim, ked sa otocil myslim, ze nozickami a zadockom dolu, lebo kope nizko, tak rano skocim na kontrolo, ci sme okej 🙂
drobec ma poriadne nastrasil, xixi 😅
@miskakyska
@anjelicek26
baby nedalo mi to isla som radcej na kontolu, poslali ma na pohotovost, vsetko je okej 😅 , ale ja som bola fakt celu noc vysrasena, brucho mi tvrdlo, obcas poslickovia, az mi slza vyhrkla na kontrole, asi som sa dobre vystresovala....
brusko ostalo nissie, aj ked to asi moc na tej fotke nevydno, mi mame viac miesta hore na dychanie, super, ale zato chodza kacicka, vsetko dole narvane 😅 , ale drobec nie je este otoceny, vsak celu noc boxoval dole, cize stale sa toci 😅 , a mi sme si vydychli, dokonca placenta trosku vysla hore, mozno preto ta velka zmena, ja fakt inac si to neviem vysvetlit, nie je na mieste, ale uz nie je tak nizko 😵
kontrolu mam presne o mesiac 😀 , tak do vtedy urcite vydrzime, sme dobre na 3 cm zavrety 😀 , som stastna ako blcha 🙂 🙂 🙂
@eri28 istota je guľomet!..aspoň budeš kľudná
@miskakyska tak tomu ver, aj polovicka moje velke baby 😉

@eri28 - nemohlo byt, ze sa babo otocilo? Nemas fotku pred a po?