icon

Som v 4. mesiaci tehotenstva a neznášam deti

monky0608
4. jún 2014

Som v 4. mesiaci tehotenstva a neznasam deti. Nenavidim ked revu v restauraciach, behaju pomedzi nohy v obchodoch, ked su hlucne a hlavne mamicky ktore idu hore nosom po strede chodnika s kocikom. Myslite ze sa to zmeni ked budem mat to moje?Mate niektora taky isty problem? Alebo je to len nejaka predporodna depresia?

Strana
z4
zita19
4. jún 2014

@monky0608 narabaju s tebou hormony... Dychaj z hlboka, pocitaj do 100 a pomedzi to si uvedom, ze raz budes na ich mieste ty a aj tvoje deti budu presne take iste

monky0608
autor
4. jún 2014

no ja dufam ze ma to prejde, taky postoj som v zivote nemala 😀

ushuaia
4. jún 2014

@monky0608 presne ako vravi @zita19, su to hormony...a neboj sa o par mesiacov ked budes tlacit kocik po strede chodnika a krpec bude skriekat...sa pousmejes nad svojimi myslienkami...to hovorim v dobrom... 😀

sosanna88
4. jún 2014

@monky0608 dobreeeeee🙂) to jak ja...haha. kym som nemala dite som nemala rada decka...dokonca ani tie v rodine. ja som sa skratka s nimi nevedela ani hrat, ani nic...sem tam som si povedala jeeej ake zlate ale zeby som sa trhala za detmi to nie...aj svoje som mala viac menej z rozumu a z takeho presvedcenia, ze chcem mat aspon jedno, sak nech tu po mne volaco dobre ostane..🙂 v tehu sa to nezmenilo, stale mi liezli decka na nervy...no a ked uz mam tu svoju malu certicu, tak chapem preco. proste som im nerozumela...dnes uz viem kedy ktore robi to co to robi a preco..moja je ziva,neposlusna,uvrestana a jedovita neskutocne a ja som ako american. klido-pido. a nejake decko cudzie plieskajuce sa o zem ma nedojme ani nahodou...iba spolucitim s tou ktorou maminkou. takze odpoved je ano, zmeni sa to 🙂

sintra
4. jún 2014

neboj sa, zmeni sa to, mala som rovnake postihnutie, materstvo ma z toho uspesne vyliecilo 😀 Dnes mi uz myka viecko len ked niekde vystraja obzvlast nevystate dieta, najcastejsie, ked mam dostat kramy.

nice202
4. jún 2014

Ja takisto. Dokonca som ani ziadne dieta predtym nedrzala na rukach. Deti mi vyslovene vadili 😀, nerozumela som im.

celasapremenim
4. jún 2014

@monky0608 neboj, to svoje budes vnimat uplne inak a mozno budes v pohode mamicka, nesuslajuca a nehorenoska, lebo su pre teba ine veci podstatne, ale deti hlavne su strasne super a davaju nam mrte lasky a to, ze niektore niekde vresti, je len vonkajsi momentalny prejav, ktory netrva cely den....to zvladnes 🙂

lokilonda
4. jún 2014

Ale veď nie všetky deti sú také, možno, že zrovna ty budeš mať úžasné dobré bábenko, ktoré sa bude len usmievať, možno nebudeš ani vedieť, že mu idú zúbky a bude proste stelesnením pokoja. Také bábo som mala ja 🙂 Môj syn plakal pri narodení a potom som ho až do 10tich mesiacov nepočula plakať, vôbec neplakával (aj som sa MUDr. pýtala, či je to normálne), neplakal ani keď ho pichali, alebo sa bacol, ani keď vstával, to som musela stále nakúkať do izby, či je už hore, ani neviem, kedy mu začali zúbky, lebo žiadne teploty ani plač, keď som ho dala do kočiara, len sa usmieval a kukal všade okolo a vlastne, on sa stále smial a je veľmi dobrý, slušný a pokorný ale i pokojný až do teraz, i keď beťár a výmyselník, ale len v tom dobrom slova zmysle,. proste ukážkové dieťa.
btw, teraz ma napadlo, že ani moja najlepšia kamoška (vtedy mala 26), keď bola v 8mom mesiaci, nechcela zobrať na ruky moju 6mes. neterku, lebo dovtedy tak malé baby nemala na rukách a teraz je z kamošky skvelá mama a dokonca už dvoch synov 6r.. a 3r. 🙂 Neboj, všetko zvládneš, tvoj prístup sa po narodení určite zmení a potom si svet bez toho uzlíčka už nebudeš vedieť predstaviť. Držím palce a všetko dobré prajem !

nicolle21
4. jún 2014

no a? ja tiez neznasam decka.. tie cudzie 😀 svoje milujem, neviem sa nanho vynadivat 🙂
to ta prejde, ked to bude tvoje, lubit ho budes isto

hucko44
4. jún 2014

Hm... Tto sa nedá komentovať...

lyzzy
4. jún 2014

smutne

monky0608
autor
4. jún 2014

dakujem za podporu, dufam ze to bude v pohode! pevne verim ze to je len prechodny stav sposobeny mojim stavom 😎 😎

bibuska22
4. jún 2014

@lokilonda aj ja chcem také dieťaaaaa 🙂

jana_eyre
4. jún 2014

tak zalezi na tom, ci si ich neznasala odjakziva, alebo az teraz v tehotenstve.. ak az teraz, tak sa to urcite zmeni.. aj ked tie mamicky s horenosom v strede chodnika - tie vadia aj mne.. :D

nini1010
4. jún 2014

Určite to bude iné keď to bude tvoje vlastné dieťa, na to sa môžeš na milión percent spoľahnúť. Mne tiež liezli na nervy decká čo furt revali, všade robili neporiadok a neposlúchali a všetky tie typické jednoduché maminkovské kecy o detských prdoch 🙂 . Fakt a veľmi preveľmi dlho mi nič netikalo 🙂 A všetko sa zmenilo keď sa narodila moja malá. teda cudzie nevychované deti ktoré si nevedia rodičia zvládať mi lezu na nervy doteraz ale moje je proste moje 🙂 Pokoj 🙂

25daniela
4. jún 2014

@monky0608 normalne som aj ja neznasala cuzdie a ani teraz ich nemusim, ked mam svoje tri 😀 😀 😀

lauricka
4. jún 2014

tehotna si nejakym nedopatrenim, ci? Je tam urcita sanca, ze svoje znesies, pretoze vlastne deti clovek vnima inak. Aspon v to treba dufat kvoli tomu malemu. Alebo ak ma otca, ktory ma rad deti a trosku to vyvazi. Holt, buducnost je vo hviezdach. Inak, ja tiez nejsom zblaznena za cudzimi detmi, takze v urcitych medziach to moze byt neskodne.

zita19
4. jún 2014

@lokilonda ja take dieta poznam len z ustneho podania 🙂 Normalne sproste ti zavidim 😒
@hucko44 @lyzzy No a? Vy mozno neznasate dochodcov suchtajucich sa po obchode, pubertiakov vrieskajucich na ulici...

maca_p
4. jún 2014

@monky0608 ked sa narodi, nebudes mat cas na to ma ma rada, nema ma rada mysliet. dieta bude ako nevypnutelne tamagoči a ty sa budes strasne vnutorne radovat, ked uvidis vonku revat, zjapat, tireskat sa o zem ine dieta ako to tvoje 😀
vitaj v klube nedokonalych zien 😉

natas4
4. jún 2014

@monky0608 pamatam si ako sme si s muzom vykracovali , ja v 9 mesiaci , tesne pred porodom, brucho velke, akoby som dve deti cakala...a taky chlapec robil taky bengal...neskutocne mi siel na nervy, az som sa prestala kontrolovat a nahlas som povedala, ze ked si s tym deckom nespravia poriadky, tak mu sama nacpem handru do ust, nech je ticho...no musela byt na mna podivana 😀 😀 😀 😀 moj muz ma objal a s usmevom mi povedal, ze som rodena matka 😀
Teraz ked moja dcera predvadza svoje herecke vykony kade tade , tak ma to vobec z miery nevyvedie 😉

sonkab
4. jún 2014

@monky0608 nič si z toho nerob. Ja som deti nikdy rada nemala a cudzie nemám rada doteraz. Proste ma nejak nezaujímajú, prihovorim sa im, ale su to partneri pre moje deti nie pre mna 🙂 Svoje vlastne deti ale milujem najviac na svete 🙂

lavazzake
4. jún 2014

ja som deti vôbec nechcela....až kým som nestretla môjho muža...teraz máme dve....jedno treštidlo 3,5 roka a malý pokojný 6 mesačný poklad...niektoré cudzie deti môžem, mnohé nemusím...v sobotu sme boli na svadbe a moje treštidlo behalo po parkete a "tancovalo" odkedy sme vošli do sály...dokonca ku koncu novomanželského tanca pribehla k novomanželom, rozdelila im ruky, chytila sa medzi nich a tancovali spolu...keby to bolo cudzie decko, asi by som si pomyslela, že by ho rodičia mali spacifikovať, ale keďže bolo moje, pomyslela som si, aká je rozkošnáááá (a spacifikovať by sa aj tak nedala, keby som ju zobrala, to by bol ráááámus 😀 )

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
hucko44
4. jún 2014

@zita19 Dôchodca šuchtajúci sa na ulici Ti daroval život, vyliečil Ťa z chrípky, postavil Ti dom, naučil Ťa čítať, upiekol Ti buchty. Ten vrieskajúci puberťák bude Tvoje dieťa, ktoré vychováš v nenávisti voči svojmu okoliu týmto svojim prístupom. Vykašle sa na Teba a umrieš sama, keď sa budeš šuchtať ako dôchodca do domova dôchodcov a zrazí Ťa auto, ktoré bude šoférovať sfetované dieťa niektorého z ľudí, čo zmýšľajú, ako teraz Ty.

Ak nezmeníš prístup. Tvoj život nebude šťastný, budeš žiť v pretvárke a nebudeš mať skutočných kamarátov. NIKDY.

zita19
4. jún 2014

@hucko44 Akosi si nepochopila co som tym chcela povedat... Ale aby bolo jasne:
Mna nepoucuj. Ja mam do dochodku blizsie ako ty od puberty... Ja som uz svoje deti naucila piect buchty, a urcite som ich nenaucila nenavisti...
Ja uz velmi svoj zivot menit nebudem. Akurat sa zavazujem, ze na dochodku po 15 hodine dennej nebudem vyskytovat v obchodoch, aby ste si mohli v klude nakupit. Vy, co budete robit na moj dochodok. Dufam, ze tak dobre ako ja robim na vase rodicovske prispevky...
A o mojich kamaratov sa bat nemusis. Pretvarovat sa nepretvarujem...
Len ti zelam, aby si v mojom veku (55) mala tolko stastia, humoru a nadhladu ako ja. btw: ta devatnastka v mojim nicku vobec neznamena vek...

maryennn1
4. jún 2014

@monky0608 jasné, že ťa to prejde, stačiť bude jediný pohľad na ten TVOJ malý uzlíček 🙂 no a ak ťa to neprejde... tak ty svoje dieťa vychováš tak, aby nerevalo v reštauráciách, nebehalo pomedzi nohy v obchodoch, nebolo hlučné a hlavne nebudeš chodiť hore nosom po strede chodnika s kočíkom a hotovo 🙂

usacek79
4. jún 2014

@monky0608 nuz ja som nikdy nemala rada deti a stale to pri cudzich v podstate plati, z neposlusnych rozmaznanych harantov ma ide porazit a celkovo nikdy som nerobila ziadne ňuňuňu na deti, neviem, co ma byt na nich akoze plosne take uzasne, stokrat radsej mam steniatka 😀 (zabite ma.. 😅 )
to je vsak uuuuplne irelevantne co sa tyka vlastneho 😉 ona je pre mna najmilovanejsia a najdokonalejsia bytost vo vesmire, to nie je "nejake dieta", to je ONA 😵
takze fakt to, ze nemas rada deti nema nic spolocne s tvojim vlastnym, urcite by som sa nebala, ze by to platilo aj na neho 😉 ak ano, tak to uz je pripad pre psychiatra, ale to holt zistis az po porode 😅
neboj, to tehu a hmyrenie v bruchu ta uz bude ucit laske, bude ta to na nu pripravovat, furt hovorim, ze to ma zmysel, ze to tehu tak dlho trva, ze si aj zeny, ktore deti velmi nemusia a neboli si iste, ci nejake vobec chcu, za tu dlhu dobu vytvoria k babu vztah a potom sa ho uz nevedia dockat 🙂

stellamaris
4. jún 2014

@monky0608 mne tiez vadia nevychovane a vrieskajuce a rozmaznane decka.Deti sa daju vychovat,tiez mam dieta a pracujem denne na tom.Dvojrocneho syna vychovavam laskavo a zaroven prisne.Skakat po hlave mi nebude,ani teraz,ani v puberte.Tych rodicov,ktori svoje deti rozmaznali a neve3dia si s nimi poradit,ani nelutujem.Ked sa ich vrieskajuce decko do mne oprie,poviem nahlas aj svoj nazor.
V jasliach ,kam chodi syn,su aj trojrocne decka.Kazde rano mi nejake zacne klast otazky typu preco ....na to nemam nervy a decku vysvetlim,ze najlepsie mu odpovedia vlastni rodicia a to doma 😝

celasapremenim
5. jún 2014

@bibuska22 to chod do kina 🙂)))))
ale ne, moje boli tiez vcelku kludne,ale sem tam aj plakali, inak bych s nimi asi isla k lekarovi, kebyze neplacu

inak dojima ma, vid vyssie, co tu kto povazuje za nevychovanost a rozmaznanost 🙂)) ste uplne mimo, ale je dobre, ze pri tejto vasej jednoduchosti ste mali fajn deti, lebo neviem ako by to takato matka zvladla, napr. silnejsi vzdor a podobne
nejdem to ani do hlbky rozoberat, lebo si myslim, ze nema zmysel

ja som mala kludne deti, ale aj sa stretavame s rodinami a dobre viem, ake to moze byt a este lepsie, ze nie kvoli nevychovanosti a rozmaznanosti 🙂) ani zeby nevedeli rodicia urcite hranice detom, jednoducho kazde dieta je ine a kluc je, dat im vela lasky

Strana
z4