Spadnuté bruško v 21. týždni + 2 dni
Ahojte ,chcem sa opýtať ci mal niekto takyto problém a ako to riesil... som v 21tt a moja gyn. mi povedala ze mám spadnuté bruško a mala je strašne nízko...odporučila mi oddychovať a dávať si aj 7 krát denne magnézium a aby som si dávala probiotiká vitagyn C v tabletkách ,bohužiaľ mi povedali v lekárňach ze tieto tablety su neni registrovane na Slovenku....bojim sa že budem mať predčasný porod 😒 ☹ ... ďakujem
@3dominika3 asi ti zabudla aj povedat Ze babatko este moze vyjst dohora ako bude rast. Nic neobbykle to nie je takze klud
@3dominika3 a nemozes ten vitagyn vo forme gelu? Ma samostatne aplikatory, tak by to mohlo pomoct, ci?
Pýtala som sa na to a hovorila že to musia byť nejaké tablety ,len nechapem ako mi môže povedať o liekoch ktoré niesu ešte ani registrované na Slovensku
@3dominika3 aj mne raz predpusali v tehu lieky, ktore sa uz u nas nedali zohnat. Nepamatam co to bolo, ale je pravdepodobne, ze to bolo to iste. Mali to byt tablety a mali len krem. A to bolo pre styrmi rokmi. Kam chodis na gyndu?
@3dominika3 aj mne to povedali na poslednej poradni. Ale ze nemam sa obávať,ze ono sa to zvykne dvihnúť do 30.tt. V prípade,ze nie tak hrozí cisársky a pri komplikáciách ako je krvácanie aj predčasný porod. Ze mam viac oddychovať, nic tažké nedvíhat a malo by to byt Ok. Tiež beriem 6tab.magnezia denne. Buduci tyzden mam poradňu,tak som zvedavá...ja sa len bojím aby to velmi netlačilo a nezačala som sa otvárať 😬 Musíme veriť,ze vsetko bude Ok 😉
@andrejta Chodím do Cadce ku pani doktorke Polakovej ,mám o tri týždne poradňu tak som zvedavá
@hateria Mne veľa ľudí hovorilo že niekedy to je normalne,niekto má vraj spadnuté bruško počas celého tehotenstva a nakoniec ešte potom prenášajú...ja sa tiež neotvaram,snazim sa oddychovať,nic ťažké nedvíham...magnézium užívam aj v prášku jeden za deň a aj tablety odporučila mi to moja doktorka o 3 týždne mám poradňu tak som zvedavá...vraj je dobre keď lezis a mas podložené nohy ..ja s zatiaľ v pohode vôbec sa nesťažujem preto som bola dost prekvapená ale snažím sa verit že je všetko OK a ze to všetko spolu zvládneme 😉

Ja som mala "spadnute" vyse 3 mesiace a nic, hlavne sa nestresuj, to ti ten porod privola skor ako padnute brucho 🙂