Spánok v 24 týždni

mamina2111
22. okt 2012

Takáto tému tu niekde je ale neviem ju nájsť preto sem píšem hoci to admin asi stopne.Na boku spať neviem preto spávam na bruchu.Čítala som že ak to je žene pohodlné je to ok...ale niesom si istá...Ked si tak lahnem malá kope a ja mám pocit, že ju tlačím.

aknel1985
22. okt 2012

na brusku som nikdy nespala..chodila som na kurz k porodnej asistentke a ta nam odporucala lezat na boku najlepsie na lavej strane ...a ak lezis na chrbte tak s pokrcenymi alebo trosku vylozenymi nohami na lepsie prekvenie maternice a okyslicenie babatka ..cize mysli hlavne na to malinke ....

lutia
22. okt 2012

@mamina2111 ja som nespala na bruchu uz ked som vedela ze som tehotna, po prve lebo som mala narocne prve mesiace a po druhe nejak mi to nedalo a tak som si nemohla lahnut na brucho...a ked nemozes spat na bruchu tak skus si kupit taky ten vankus pre tehotne na spanie (videla som to len v telke 🙂 ) a to by si mohla spat naboku aj ked by to az tak na boku nebolo... ))))

atreyu
22. okt 2012

spala som na bruchu kym som necitila pohyby... potom sa uz nedalo, lebo mu to asi vadilo...zvyknes si aj na bok aj na chrbat, neskor aj tak uz nebude ina moznost :P

monyccka
22. okt 2012

ja som spala na bruchu kym to slo.. teda kym mi to bolo pohodlne a babo neprotestovalo. potom som sa napolohovala na taky velky dlhy vankus, na ktory som vylozila polovicu tela a spala v podstate na boku ale zvalena na ten vankus, tak to slo.. a po sekcii som spala na bruchu asi po 5tich dnoch.. ;) ked si zvyknuta na spanie na bruchu je to tazko, ale budes musiet vydrzat, lebo v poslednych tyzdnoch to inak nejde ani keby si chcela..kyvala by si sa na brusku ako chrobak v tej rozpravke ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre