icon

Tehotenský test v 16. týždni

12. apr 2023

Dobrý večer. Od 8tt ma trápi krvacanie, problémy s maternicou atď. Je to moje tretie tehotenstvo. Prvé dve boli bez problémov. Momentálne som skoro v 17tt. Každý deň krvacam čerstvou krvou, sem tam ide aj väčšia zrazeninka. Podľa lekárov je všetko v poriadku avšak mam si sama doma sledovať hcg pomocou testov. Dnes som skúsila prvýkrát a ostala som zaskočená, keď druhá čiarka ostala veľmi slabunka. A tu je moja otázka na Vás. Ukáže vám silnú čiarku aj v pokročilom štádiu tehotenstva? Alebo je slabšia čiarka normálna? O tom, že som bola niekoľkokrát hospitalizovana ani nejdem písať, nikdy nič nezistili. Stále krvacam a už mám psychiku na dne. Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
gabym
24. apr 2023

Aj mňa zaujíma ako sa máš, čo máš nové 🙄

mima172
24. apr 2023

Drž sa 🙏 Musí to byť náročné... Mam za sebou tri potraty, no zažívať toto si neviem ani predstaviť 😔 Verím v šťastný koniec ❤️

natali1991
25. apr 2023

@mima172 pisala ze dnes by mala mat sono tak aj ja som strasne zvedava ako to dopadne 🙁

autor
3. máj 2023

Ahojte dievčatá, píšem až teraz. O bábätko sme prišli 21.4. Prišla som domov z práce a vtedy to začalo, bezbolestne a na WC. Ani by sme nestihli do nemocnice prísť, také to bolo rýchle a nečakané. Ďakujem za podporu a vaše rady, skúsenosti.

mima172
3. máj 2023

Veľmi ma to mrzí 😔 Prajem skoré zotavenie tela i duše...

Strana
z2