icon

Tretia dávka vakcíny v tehotenstve - za a proti

hanka1205
13. jan 2022

Ahojte, som v 13.tt a zvazujem 3. davku očkovania. Ake mate prosim skusenosti? Ist, neist?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
falbala132
13. jan 2022

@sulejmanka moja mama je virologicka a sestra biochemička, dakujem za opýtanie 🙂

orini
13. jan 2022

@hanka1205 ja som sa dnes dala. To co mi povedala moja gynekologicka mi absolutne stacilo. Z praxe rovno z nasej nemocnice. Dve babatka su uz dnes siroty, jedna mamicka este bojuje, no nedavaju sa jej velke sance.
Takto mas chranene aj babatko po narodeni a nemusis sa bat, ze ked sa narodi a niekto sa nad neho zohne, zakazle, ze ti ochorie.
Za mna jednoznacne padne argumenty, nie len bla bla

sulejmanka
13. jan 2022

@falbala132 jasné ja som Johanka z Arku.

falbala132
13. jan 2022

@sulejmanka si asi myslis, ze tu prispievajú len ľudia, co o tom prd vedia ale oháňajú sa info co počuli na Markíze alebo naopak na Badatelovi. Z maminej strany mame komplet lekársku/vedeckú rodinu. A nemusíš mi veriť, mne je to uplne jedno.

sulejmanka
13. jan 2022

@falbala132 to si nemyslim, rovnako si nemyslim, že všetko tu uverejnene je pravdive, napriklad si o tebe myslim, že klames .... a keď ti to je jedno tak na mna, bud taka laskava, nereaguj dobre? ja som zatial svojpravna a informačne zdroje si tiež vyberam sama

falbala132
13. jan 2022

@sulejmanka ja si zasa myslim, ze klames, ze tvoj muz je stavbar, lebo my v rodine ziadneho nemame, ale zacinam verit tomu, ze si Johanka z Arku.. asi taku vypovednu hodnotu maju tvoje argumenty.
moja posledna reakcia na teba.

sulejmanka
13. jan 2022

@falbala132 nemusíš, lebo to nie je v hlavných správach

sticker
nika12323
13. jan 2022

Ja by som ti poradila konzultovať to so svojou gynekologickou a dala by som určite na ňu 🙂 tu je to tak sto ludi sto chutí😊

poopsie
13. jan 2022

@beata_k do konca tehotenstva stihneš aj 4. 👍

vahcaac
13. jan 2022

Vedela som že tuto tému nemám otvárať. Mozog mi odpálilo zas z tých múdrosti. Aj ja by som strašne rada videla tie štúdie na zahraničných weboch, mám k ním prístup. Namiesto zahraničného webu poslať diskusiu z MK. Asi tak.

Autorke. Ja som si vybrala sa zaočkovať dva krát počas tehotenstva. Keby nebola situácia taká, aká je, nedala by som sa. Keď sa človek nedá zaočkovať, musí rátať s evt. následkami a tak isto aj ten, čo sa zaočkovať da.

falbala132
13. jan 2022

@poopsie to je dufam recesia 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
falbala132
13. jan 2022

@beata_k mala som chorých asi 9 členov rodiny, vratane 90 ročného dedka.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
falbala132
13. jan 2022

@beata_k ja nie, ani v blízkom kontakte som to nedostala

beata_k
Odpoveď bola odstránená
falbala132
13. jan 2022

@beata_k to je nejake smerodajne ci ja konkrétne? Dedko sa neráta? Zaujimave 🙂
A tiez nechápem co s tym ma bezpečnosť vakcíny v tehotenstve.
pekny den 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
poopsie
13. jan 2022

@beata_k to je super ty sa tešíš ale veda nepozná takéto očkovanie, počúvaš vôbec rozhovory s lekármi? Jeden český to krásne opísal.. Na príklade ockovania proti žltačke.. Následne sa už laboratórne skúmajú protilátky ak niesu dostatočne dáva aa ďalšia davka a tá je posledná.. Takže má obavy tiež o imunitmu odpoveď nonstop stimulovania.. Dokonca zistili že prekonani si druhou dávkou znížili imunitu, zacali miznuť bunky tvoriace protilátky 🤔

beata_k
Odpoveď bola odstránená
seva22
14. jan 2022

@falbala132 toto znie ako poriadna hlupost!!! Neviem na akej planete by ockovany mohol byt viac ohrozeny ze chyti omikron ako nezaockovany…

poopsie
14. jan 2022

@seva22 volá sa to štatistika 🤔

poopsie
14. jan 2022

@beata_k aha, ano... Doktor čo robil poradcu českej vláde je len taký chudák 👍

beata_k
Odpoveď bola odstránená
falbala132
14. jan 2022

@beata_k myslis ich 3x ockovany prezident ... za to moze jedine poradca 😅

beata_k
Odpoveď bola odstránená
poopsie
14. jan 2022

@beata_k ty si mimo ako jarný sneh... Lebo u nás z vlády sa nikto nenakazil však? Asi tiež nedodržiavali opatrenia 🤷‍♀️🤦‍♀️

poopsie
14. jan 2022

@beata_k
doc. RNDr. Marek Petráš, Ph.D.
Toto je meno toho chudáka, čo v tvojom svete nedokázal nič, ale stavím sa, že ty máš viacej titulov 😉