icon

Trisomy test, ísť či neísť?

89kiki
16. júl 2018

Ahojte, prosím Vás aký máte názor na Trisomy test? Dnes mi to odporučil doktor a neviem sa rozhodnúť.

Strana
z5
martina1309
18. jan 2021

@elenita
Ahoj,
Už to budú o chvíľu tri roky čo som prežívala muky. Áno, dcérka je úplne zdravá ❤️
Nikde som nič nehlasila a ani ďalej nič nezisťovala. Výsledok amniocentezy som považovala za alfa omegu a ďalej som to neriešila. Je mi nesmierne ľúto všetkých žien, ktoré majú rovnaký alebo podobný osud ako ja a musia prežívať takéto trápenie. Ja som to dákej neriešila. Neviem, možno naozaj patrím medzi to mizive percento ľudí, pri ktorých sa tento test mýlil. Dcérka sa narodila v termíne, s váhou 2900g a 48cm. Ma už takmer 2,5 roka a je nesmierne šikovná, múdra a hlavne zdravá.
Máš rovnaku skúsenosť?

elenita
19. jan 2021

@martina1309 Ahoj, mne prave boli doporucene testy Trisomy kvoli veku, mam 35. Teraz zvazujem, ci si ich dat robit a ak ano, ktory typ...amniocentezu nechcem podstupovat.

robinka84
19. jan 2021

@elenita ahoj, testy len kvôli veku? Ja mám 36.zajtra idem na geneticku tiež len koli veku ma moja doktorka objednala. Budu mi brat krv a potom robiť dáke podrobnejšie sono. Tak som zvedavá 🤔

elenita
19. jan 2021

@robinka84 Ahoj, presne tak. Ty si v ktorom tyzdni? Ked chces, kludne mi napis IP 😊

martina1309
20. jan 2021

@elenita
Ak ti môžem odporučiť, LEN kvôli veku to urcite nerob. Mne môj doktor poriadne vynadal že som si tie testy dala urobiť. Všetky merania v 12tt boli tip-top, absolútne žiadny náznak nejakej vady, odchýlky. Ale presne, dala som sa opantať forami a išla som na tent test. Výsledok už vieš. Ak máš všetky hodnoty v poriadku, nerieš to. Teš sa z toho zázraku čo v tebe rastie a užívaj si každý jeden deň. Keď sa pozriem spätne, ani neviem kedy a ako rýchlo tie dni bežia. Nedávno som tu riešila tento môj problém a teraz? Je z nej hotová slečna. Čochvíľa pôjde do škôlky. Veľmi rýchlo to všetko leti 🥺🥺

elenita
20. jan 2021

@martina1309 No mne to prave odporucil lekar, preto to riesim....a gratulujem, ze u Vas vsetko dobre dopadlo 😉

luciakardosova
25. jún 2021

@ukulela, hrozne neprehľadné napísané. Nechápem, o čom píšete.

uglyfairytales
26. júl 2021

@elenita ahoj, ospravedlnujem sa, asi ti to uz nie je na nic, no nebola som tu aktivna. Do sms mi prislo z medirexu, ze ma vysledok moj gynekolog. Volala som sestricke a ta mi povedala,ze je vsetko ok a nepotvrdilo sa to. Uz mam doma 10,5 mesacneho zdravejo syna 😊 vobec neviem v akej forme bol vysledok. Nepamatam si. No stale si stojim za tym,ze tie peniaze za to 100% stali. drzim palce

elenita
26. júl 2021

@uglyfairytales Ahoj, dakujem Ti za odpoved 😊 Tiez mi prisli negativne vysledky, babo ale este nemame na svete 😇

uglyfairytales
26. júl 2021

@elenita super tak drzim moc moc palce!

elenita
26. júl 2021

@uglyfairytales dakujem, cakame uz kazdu chvilu 💗

Strana
z5