icon

Trisomy test - kedy budú výsledky?

vivi33
30. okt 2019

Začínam byť teda riadne nervózna. Presne v stredu pred týždňom mi brali krv na trisomy test, v ten deň poobede som ich aj vyplatila a prišla mi sms o prevzatí materiálu aj o obdržaní platby. Bohužiaľ výsledky stále nikde a mam obavy, dnes som už na nevydrzanie nálada hore dole no katastrofa. Krv mi brali 12+6 TT a Dr mi robila v ten deň sono, musím podotknúť, že ak sa jej nepodarí malé odmerať pôjdeme na oddelenie. Podarilo sa jej a NT som mala 1,7 mm. Len aj vek zohráva svoju rolu, za pár dní budem mať 37 a bude to naše prvé dieťa, dlho sa nám nedarilo. No mam už strach. Mali ste niektorá podobne skúsenosti??

Strana
z2
vivi33
autor
31. okt 2019

@sonnenshein fetalnu frakcií neviem akú som mala len nedostatok dna v mojej krvy

sonnenshein
31. okt 2019

@vivi33 Mala si pod 4%. A ak je to naozaj dievcatko, kludne sa moze stat, ze aj dalsi odber tak dopadne.

vivi33
autor
31. okt 2019

@sonnenshein no nechám sa prekvapiť.. Snáď bude dieťatko zdravé a v poriadku a ešte taký detail, nepatrím medzi chudé ženy mam par kg navyše a doktorka to pripisovala k tomuto, že sa jej to stalo pri pevnejsej žene 🙂

sonnenshein
31. okt 2019

@vivi33 Nemyslim, ale budiz. Hlavne sa nestresuj, vsetko bude ok 🙂

lilynka13
31. okt 2019

Ja som mala prvý krát tiež malo DNA, o 14 dní som mala len 6.5% DNA plodu v krvi a mam chlapca ...určite by som to nepripisovala váhe a iným faktorom..proste sa to len stalo a treba to zopakovať, držím palce, zatial vsetko vyzerá u teba dobre a aj Trisomy dopadne urcite dobre. 😊

bobricek1979
31. okt 2019

@vivi33 za málo a fakt môžeš byť kľudná podľa NT, ako píšu baby

vivi33
autor
31. okt 2019

Ďakujem Vám ešte raz 🙂😍😘

tatiana321123
3. nov 2019

Váha má vplyv na množstvo fetalnej frakcie v tele matky. Predstav si to ako by si rozpúšťadlá lyžičku cukru vo veľkom a malom pohari vody -principialne to je to iste. Neboj sa nemusí to vôbec znamenať niečo zle o dáku dobu ti odoberú krv znovu. Držím palce ;)

vivi33
autor
18. nov 2019

Tento krát to vyšlo a pravdepodobne to bude dievčatko. Len ako sa spoliehať na tu pravdepodobnosť

bobricek1979
18. nov 2019

@vivi33 u mňa to bolo stopercentne máme dievčatko

vivi33
autor
18. nov 2019

@bobricek1979 ja som si dávala robiť tie základné testy za tých 350 euro, tak preto pravdepodobnosť. Ale ja aj tak tuším teda skôr som si istá ze to bude baba

bobricek1979
19. nov 2019

@vivi33 držím prsty užívaj si tehu

ericia
22. júl 2020

Ahojte dievčatá.. Prosím vás vrátili vám peniaze aj keď ste si pichali Clexan? Prvý odber sa nedal analyzovať a na druhy výsledok po dvoch týždňoch čakám už šesť dní.. Takže asi z toho zasa nič nebude ☹️ mam tam zavolať?
Ďakujem veľmi pekne

lilynka13
22. júl 2020

@ericia určite by som zavolala bud im alebo lekárovi ktorý to odoberal nech sa po informuje čo sa deje.. Držím palce

Strana
z2