Trisomy test - kedy budú výsledky?
Začínam byť teda riadne nervózna. Presne v stredu pred týždňom mi brali krv na trisomy test, v ten deň poobede som ich aj vyplatila a prišla mi sms o prevzatí materiálu aj o obdržaní platby. Bohužiaľ výsledky stále nikde a mam obavy, dnes som už na nevydrzanie nálada hore dole no katastrofa. Krv mi brali 12+6 TT a Dr mi robila v ten deň sono, musím podotknúť, že ak sa jej nepodarí malé odmerať pôjdeme na oddelenie. Podarilo sa jej a NT som mala 1,7 mm. Len aj vek zohráva svoju rolu, za pár dní budem mať 37 a bude to naše prvé dieťa, dlho sa nám nedarilo. No mam už strach. Mali ste niektorá podobne skúsenosti??
@vivi33 Mala si pod 4%. A ak je to naozaj dievcatko, kludne sa moze stat, ze aj dalsi odber tak dopadne.
@sonnenshein no nechám sa prekvapiť.. Snáď bude dieťatko zdravé a v poriadku a ešte taký detail, nepatrím medzi chudé ženy mam par kg navyše a doktorka to pripisovala k tomuto, že sa jej to stalo pri pevnejsej žene 🙂
@vivi33 Nemyslim, ale budiz. Hlavne sa nestresuj, vsetko bude ok 🙂
Ja som mala prvý krát tiež malo DNA, o 14 dní som mala len 6.5% DNA plodu v krvi a mam chlapca ...určite by som to nepripisovala váhe a iným faktorom..proste sa to len stalo a treba to zopakovať, držím palce, zatial vsetko vyzerá u teba dobre a aj Trisomy dopadne urcite dobre. 😊
@vivi33 za málo a fakt môžeš byť kľudná podľa NT, ako píšu baby
Ďakujem Vám ešte raz 🙂😍😘
Váha má vplyv na množstvo fetalnej frakcie v tele matky. Predstav si to ako by si rozpúšťadlá lyžičku cukru vo veľkom a malom pohari vody -principialne to je to iste. Neboj sa nemusí to vôbec znamenať niečo zle o dáku dobu ti odoberú krv znovu. Držím palce ;)
Tento krát to vyšlo a pravdepodobne to bude dievčatko. Len ako sa spoliehať na tu pravdepodobnosť
@vivi33 u mňa to bolo stopercentne máme dievčatko
@bobricek1979 ja som si dávala robiť tie základné testy za tých 350 euro, tak preto pravdepodobnosť. Ale ja aj tak tuším teda skôr som si istá ze to bude baba
@vivi33 držím prsty užívaj si tehu
Ahojte dievčatá.. Prosím vás vrátili vám peniaze aj keď ste si pichali Clexan? Prvý odber sa nedal analyzovať a na druhy výsledok po dvoch týždňoch čakám už šesť dní.. Takže asi z toho zasa nič nebude ☹️ mam tam zavolať?
Ďakujem veľmi pekne

@sonnenshein fetalnu frakcií neviem akú som mala len nedostatok dna v mojej krvy