Tronutie prstov v 26. týždni
Ahojte som 26tt a posledne 2 dni mi trpnu články prstov na ruke. 😣 Neviem či to je mormalne alebo nie. Poprípade ako sa tomu vyhnúť? Mávala som to len keď som dlho ležala na jednej strane ale to miesto trpla celá ruka. Včera som ju mala voľne položenú a trpla mi.
Máte s tým skúsenosť? 😣
Ja to mám len na jeden ruke dúfam že sa to nezhorsi stále miesto brni v prstoch. 😃 dakujem pekne za odpoveď ☺
Už v 26tt? Mne to začalo v 34tt, teraz končím 38 a ruka ako papuča, prstene malé. Hlavne ráno. Treba veľa piť a cvičiť zápästím, krúžiť. Vraj sa nejaké tunely zapchavaju + obličky nestíhajú. Dúfam, že po pôrode to bude OK!
Ahojte, ja som tym tiez presla v tehu, nevedela som ani krajec chleba chytit do ruky, svetlo zasvietit, zakladne hygienicke ukony vykonat atd atd. K tomu sa pridali pichanie na pravych spankoch a pri oku. Na pohotovosti mi pichli magnesium a preslo to, diagnoza TETANIA, momentalne dost rozsirena. Treba sa setrit, nestresovat, uzivat magnecko.M.
Ja to tiež mám o 2 týždne rodim...všimla som si že zhoršuje sa to keď napr upratujen niečo čistom...keď skrátka namaham ruky keď oddychujem býva to dobre celkom

@niki_na ahoj áno ja som to mala v druhom tehu ku koncu mi trpli palce tak, že som nevládala ani odkrojit chlieb, či prisit gombík. Preslo mi to hneď po pôrode.