Určenie pohlavia v 14. týždni tehotenstva
Ahojte som 14tt, bola som u Babjaka na vyšetrení, pohlavím si nebol isty, moc to nekomentoval, ale povedal, ze pravdepodobne podľa hrbolca, ale nieje to isté a nemáme sa toho držať...(nenapíšem tu pohlavie naschvál
Viem, že nekvalitná foto, hrbolcek nevidno, ale čo by ste skor tipli? 🙂
Na vyšetrenie ku mojej dr idem v 16tt už to mohla potvrdiť vyvrátiť ci? 🙂

@okm221 Takže odborník vo svojom odbore s certifikátom si istý nebol. Anonymné matky na fóre bez vzdelania v tomto odbore to určia. Zbohom zdravý rozum.
50 % chlapec
Ale môj muž hovorí že 50 % dievča
Tak ja ti neviem 🤣
@okm221 tak ja neviem, ale už narodené je problém identifikovať, nie ešte takto..
som tým 50% chlapec 😁
@martul 😂😂😂
@zuzanockamt nemajú nič určite len tipovať... Pýtam sa normálne a len samý výsmech..
Ziaden problem. Len asi nezmyselna otazka. 🤷
@okm221 A načo sú ti tie tipy. Budeš na tom stále rovnako. Nikto to tu presnejšie neurčí než ako to určil lekár. Je mi jasné, že si praješ dievča, ale ak to bude chlapec, svet sa nezrúti. Hádam si nešla do tretieho dieťaťa len preto, aby si mala dcéru.
Nevidím chlapca,ani dievča, ale to.
Mňa len zaujíma, načo chceš počuť tip od cudzích ludi? Co ti to dá? Nerypem, len mi to hlava neberie
Ok tak ste ma dostatočne uzemnili, už nemienim rozoberať tuto tému, človek sem príde s nadšením s foto, čisto len pre zvedavosť záujem a pod. A hneď ma kazda zhodite.. Tak ďakujem za odpovede
@lucia13022023 mne hlava neberie, že sem prídu ženy do diskusie sa vysmiať.. Ked sa mi, nepáči idem ďalej..
@zuzanockamt ako vieš ze si prajem dievča? Musela si si otvoriť môj profil aby si zistila viac info o mne, keby tam mam foto, tak sj tie okomentujes, neprajem si ani dievča ani chlapca, je mi to úplne jedno co čakáme, som vďačná ze som vôbec tehotná po predchadzajucej strate dieťaťa.
@denisa_deniska si trafila😉
@okm221 ja ťa plne chápem, že ti išlo len o to pochváliť sa, ešte aj po strate z minula, áno, úprimne ti závidím, že si tehotná, aj ja by som chcela byť 🙂 ale sama musíš vedieť, že z takéto obrázka sa nedá vydedukovať nič..
@denisa_deniska nie nebol to cieľ pochváliť sa

Prepac ale sama ako pises "hrbolcek nevidno". A to je fakt, ze ho nevidno. Co mame tipovat? Bude to 50% chlapec. V 16tt to zas mozu nemusia vidiet, zavisi ako bude male zas pootacane.
Uz tolko vydrz. Hlavne nech je zdrave.