Určenie pohlavia v 17. týždni
Ahojte rada by som sa spytala ci sa niekto stretol uz s tym ze doktor mu povedal v 17 tyzdni ze na 80 percent to bude chlapec a nakoniec to bolo dievcatko..Mozu sa mylit ? robila som si test z mocu na urcenie pohlavia ale uz taku sprostost neurobim,...4 mesiace som bola v nadeji ze budeme mat dievcatko , vymyslene meno a vsetko a dnes mi na 2D UTZV doktor povedal ze to vyzera na 80 percent chlapec lebo je tam nejaky vycnielok, ktory baby nemaju..Ale pocula som aj take ze sa castokrat mylia..
Viem ze je podstatne ze dieta je zdravucke ale to ako zamavaju city s vami nakoniec ked ste v domnienke ze dievcatko tak to vobec neni prijemne..Rada by som sa podelila s Vasimi skusenostami...
Dakujem
Mne ked ukazala babo v 16tt strasne kopalo tak vravim dr ze moja mala futbalistka..a ona ze ano futbalistka ktorej rastie pinduuur 😉 tiez cakam ci to nie je omyl a pre istotu rozmyslam nad menami pre dievca aj chlapca 🙂 ale je mi jedno co to bude len nech je zdravucke a uz pri mne
@hadim paci sa mi tvoj pristup, lebo mam vo svojom okoli mamicku, co jej pobvedali ze chlapec a doma 2 tyzdne plakala a jedovala sa, ze nie nie urcite dievcatko to bude a ona to citi a cely cas aj tvrdila, ze ona vie ze dievca a bude dievcatko...a predsa sa narodil chlapcek, aj sa okolie balo ci ho bude lubit ale teraz je z nej typicky priklad opicej lasky 😵 😵 😵 aj moja kamaratka ma 2 synov a cakaju zase dalsieho, mi povedala ze to musela predychat lebo uz by rada dievcatko 😵
Tak dievčatá potom myslíte že som normálna alebo komplet blbá?my čakáme štvrté dievča,aj sa tešíme ale predsa vo mne ostala taká mikrociastocka sklamania ☹
@barboritta To je pochopiteľné. Ja som sa tiež tešila na dievčatko, lebo mi to povedala lekárka a potom mi povedali chlapec, tak tiež som to chvíľku rozdýchavala, ale podľa mňa je lepšie to vedieť dopredu a sa na to pripraviť ako byť sklamaná po pôrode... Ale časom to prejde a teraz by som svojho chlapca nevymenila za nič na svete!!!
Baby toto som rste našla, neviem možno je to blbosť ale celkom je to haluz 😃
anonym
09.06.2010, 16:15
Cloveku sa kazdých 7 rokov obnovuje krv. (meni sa stara za novu napr. narodil sa 2.6.1986 tak novu krv dostane (+7) 2.6.1993 atd. ) Ukazeme si to na priklade ak sa otec narodil skor ako matka a pocas styku mal mladsiu krv a narodilo sa dievca tak potom vzdy ked má otec mladsiu krv ako matka sa narodi dievca. Pokial by chceli chlapca museli by si vypocitat kedy bude mat matka mladsiu krv ako otec. A naopak ak sa narodil prvorodený chlapec a otec mal mladsiu krv tak ak chcu dievca, musi mat mladsiu krv matka. je to jednoduche a zaroven komplikovane. No treba vediet pocitat :D ale prvorodeneho neviem ... to uz povedia doktori. 😀
@hadim je to haluz ozaj na mna...nevyznam sa v tom...mam muza mladsieho o 10 mesiacov...prveho mame syna, teraz cakame dievcatko...tak neviem, ci to nejak s tym suvisi...inak hovori sa, ze ak ma muz stres v praci, alebo celkovo, ze je nervoznejsi - vystresovany z niecoho, tak ma tendenciu plodit dievcatka...u nas to tentokrat sedi...ale je to urcite len nejaka fama...bla, bla... 😎
@barboritta myslim si, ze si uplne v poriadku...viem pochopit zeny, ktore maju doma 2 a viac deti a rovnakeho pohlavia, ze tuzia mat aj opacne pohlavie...je to asi prirodzene...ja som vzdy tuzila po dievcatku a ked nam pri synovi na 3D ultrazvuku ukazali pindika, slzy mi isli od sklamania...a to som pritom citila, ze to bude chlapcek...teraz som citila od zaciatku, ze to je dievcatko...a aj tak teda je - nosim pod srdcom svoju vysnivanu princeznicku, tak som stastna...keby bol chlapec, tak bol by, lubila by som ho rovnako, ved je moj, no urcite sklamanie v kutiku duse by som stale mala...a tuzba po dievcatku by urcite nezmizla...asi tak nejak to ja citim...a vnimam z mojho pohladu...takze si uplne normalna...len proste tuzis po niecom, co sa Ti este nesplnilo... 😅
@hadim
@metoyou4 Baby, u nas je chlapcek tatinkov milacik od chvilky, kedy nam oznamili na 3D, ze to je chlapcek...manzelovi vybehli slzy stastia a je z neho uz skoro 7 rokov hrdy otecko...neda na neho dopustit...a ja som cely zivot chcela dcerku, a nakoniec sa mi sen splni, takze viem, ze ona bude urcite zas moj milacik...aj ked lubit budem vzdy oboch rovnako...😉
@barboritta ked su vsetky baby...nemoze si vyčlenit,ze iba tie 2 su ockove,musia byt vsetky jeho predsa 😀
Awojky baby. Bola som v poradni 23.7 v ten deň mi začal 17 týž , chcela som vedieť čo to je a moj doktor mi povedal že je to skoro , kamoške povedali už v 11 týž a sedelo to . Myslite že je to naozaj skoro ? Mne sa to nezdá , vyzeralo to ako keby nemal čas a nechcelo sa mu :( Ďakujem za odpovede
@zuzanadziakova20 nam povedal Dr. v 17tt, ze je to dievcatko na 90% a nakoniec to je chlapec...bud trpezliva, po 20tt je vysledok urcenia viac pravdepodobny, no najistejsie to budes mat az na 3D ultrazvuku, takze chod urcite na 3D, je to super vec, hlavne ked sa babo pekne ukaze...vtedy je 100% istota...dovtedy su to len dohady...my sme sa 6 mesiacov tesili na dievcatko a nakoniec sa nam na 3D ukazal pipik, takze sklamanie velke...drzim palce, nech sa Tvoj Dr. nepomyli...😉
@hadim ahoj, akurat som zas nahodne nazrela do Tvojej temy, niekto mi tu lajkol moj koment z minuleho roku a pripomenul ako som tuzila a bola presvedcena o dievcatku! 😉 No pozri mi do blogu 🙂 ...nakoniec teda z vysnivaneho a vytuzeneho dievcatka je krasny chlapcek...Za 5 dni bude mat uz 8 mesiacov, tak rychlo to leti...A veeelmi ho lubim, nevymenila by som ho za nic na svete, ako by som aj mohla, ved je moj 😉.. No priznam sa, tuzba po dievcatku je stale silna a velmi. Aj ked manzel uz dalsie dietatko nechce. Som po 2 SC, mam tensiu maternicu v oblati svov a mala by som urcite rizikove tehu, no citim, ze by som to v pohode zvladla a dieta krasne vynosila a porodila asi zas SC...Aj ked som videla realne video, kde zena po 2 SC rodila prirodzene a dokonca do vody a nebol ziadny problem s tym, ani komplikacie. Takze preto verim, ze je mozne vsetko, ak nie su v tehotenstve, ci pocas porodu komplikacie, ktore by viedli k cielenej SC. A o opaku tohto mojho presvedcenia ma nikto nikdy nepresvedci. Snad manzel este raz povoli - za 3-4 roky. Ja by som do toho isla. Boh je so mnou cely zivot, bol by aj teraz. Ak tu budes, odpis a pripadne mi daj vediet, aka zostala silna Tvoja tuzba po dievcatku. Pripadne pis do IP. Posielam Ti ziadost o priatelstvo 🙂 Pekny den.
ahojte baby ako tu čítam každej z vás Dr. vedeli povedať pohlavie bábätka už aj v 12tt ..
Tak je normálne že mne to môj Dr. nevie povedať v 22tt ???? V 19tt som bola na sone a Dr. mi povedal, že to ešte nevidno 😒 vraj mám prísť o mesiac a už to bude vidno ..
Tak som o mesiac šla späť k Dr. a vôbec nič mi nepovedal, ☹ ☹ tak som sa ho opýtala či mi to už vie povedať.. a on mi nato rýchlo odpovedal.. citujem: KDEŽE TO EŠTE ANI O 2 MESIACE NEBUDE VIDNO!!!!!!! a odišiel proste žiadne vysvetlenie 😔 😔 😔 tak sme sa s priateľom tešili, že už budeme vedieť pohlavie bábätka to bude naše prvé .. a zrazu také sklamanie ☹ ☹ ☹ Baaby prosm vás poradťe mi môže to tak byť, že v 22tt naozaj Dr. nevidí pohlavie bábätka ???
Dakujem za každú radu ...
No nám to je v podstate jedno čo to bude len nech je všetko v poriadku ..
Mne sa len zdá že je to dosť čudné, že Dr. mi nevie povedať pohlavie .. keeby aspoň povedal že asi to bude dievčatko alebo proste niečo, ale absolutne nič ☹ ani maly naznak ze by to mohlo byt dievcatko .. len ze nevidno ...
@04091996 Ahoj, ak sa babätko nechce ukazat, cize je otocene pohlavim opacne - zadockom, vtedy nejde urcit vobec, kedze to vobec nie je na utz.vidiet...Bude to asi Tvoj pripad si myslim...No nelam hlavu, nie si jedina, ktorej to Dr. nevie povedat...Skus sa s priatelom objednat na 3D utz, tam by to mozno mohlo byt skor vidiet, ale aj tak zalezi na otoceni babätka (hovori sa, ze dievcatka su hanblive a ze sa nechcu po väcsine ukazat vobec, no nie je to pravidlo 😉 ) ...Dobry gynekolog vie rozne hmaty na otocenie babätka, pripadne dietatko sa pohemzi a bude vidiet pohlavie...No zas je to len otazkou dobreho - skuseneho Dr...Takze bud takto na 3D, alebo cakat...Aj ked verim Ti, ze ste nedockavi 😀 ...Tak, ci onak drzim palceky a prajem krasnu druhu polku tehulkovania - uzivaj kopanceky ked pridu, stoji to za to...A este krajsi a lahky porod 😉
Aj mne teraz povedali,ze nic nevidno..s tym by som sa upokojila. Ale potom pozeral lepsie a ze tuto kde ma byt pisulak nic nevidi,ale ze podla neho to je este skoro,ze este sa to nevyvinulo..v 20tt? Ako ze je zle otocene a nevidi,pochopim,ale ze sa este nevyvinulo? No neviem
@04091996 moj doktor je taky isty. Povedal,ze mi povie najskor po 24.tt, ale aktualne som v 27., ultrazvuk budem mat az buduci tyzden.., takze tiez by som doteraz nevedela 🙂 ale bola som na odbere plodovej vody kdesi okolo 20.tt koli vysledkom krvnych testov,tak to som mala aj so zistenim pohlavia,cize viem,ze dievcatko.
@04091996 mozno aj preto Ti nepovedal zatial pohlavie, lebo si nie je sam isty ake pohlavie cakas a vtedy radsej Dr.hovoria, ze nevedia...Aby sa "nesekli"...Ako moj Dr. teraz pri druhom tehu...v 12tt povedal, ze zatial to vyzera na dievcatko, v 16tt., ze dievcatko na 90% a neskor, ze chlapca vylucuje! Tesila som sa ako male decko, pokupila ruzove vselico aj sponky a celenku s ruzickami...Koncom 6mes. videl na utz.pipika...Potom sme teda boli v 28tt na 3D u ineho Dr. a pipik jasny ako facka...Takze som si ruzovu oplakala, veci zbalila do sakla a zacala sa tesit na nasho druheho chlapceka - pozri do mojho blogu ak chces, je tam aj fotka pipika z 3D 😉
@lalia87 definitivne ukoncenie vyvoja pohlavnych organov v prenatalnom obdobi je koncom 16tt., tzn., ze Tvoje babätko ma uz konkretne pohlavie vyvinute...Nechapem Tvojho Dr., ako Ti taku blbinu mohol povedat - je to debil, prepac za vyraz...No asi taktiez je drobcek otoceny zadockom k utz., vtedy je problem urcit jasne pohlavie a Dr.sa casto vyjadri ako blbec......Prajem krasnu druhu polku tehulkovania, uzivaj pohyby a neboj, pohlavie sa urcite este dozvies 😉
Mne povedala moja gynekologička asi v 15-16tt že vyzerá to byť dievča ale nemám to brať ešte 100%, a keďže bývam v anglicku a posledný ultrazvuk je v 20tt, spytala som sa ešte na moje potvrdenie 🙂 a povedali tiež dievča a aj bolo. Teraz by som sa už nechala asi prekvapiť 🙂

Ahojky tak nakoniec chlapček, testy to potvrdili.. Najskôr bol plač priznám sa ale potom som sa z toho vyspala doslova a teraz uz sa nemôžeme dočkať na krpceka😍😍😍❤️