Utrogestan v 22. týždni
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť, brali ste niektorá Utrogestan ešte v 22tt??? Nerada čítam pribalove letákyk liekom, lebo tam napíšu všetko možné...ale trochu mám obavu, lebo v 2. trimestri by sa nemal užívať. Ďakujem Vám
No dufam ze vydrzite co najdlhsie pokope. A hlavne aby vsetko dobre dopadlo, aby bol drobec aj ty ok 😀 A tak 9mm by mohlo este chvilku vydrzat....
Neoficialne sa moze utrogestan uzivat do ukonceneho 35. tyzdna. Tiez som ho brala.
@denka259 ja viem tak z českých www.stránok,že sa môže brať úplne od zač,až do konca tehu
No... dnešná poradňa dobrať balenie a už nemusíme brať. 😊
No tak ako? Dufam ze drzite este pokope ☺️ Aj si doma? Ja hej, ale brusko mi dost tvrdne a tlaci ma zo spodu 😕 V stredu mam poradnu, tak uvidim...
@maca2017 hej hej pustili nas 29.3. domov, dnes sme začali 35+0....aj moja maternica dosť trénuje, ale už je to v tomto týždni normálne, tak to nejak extra neriešim
...pokiaľ to nemá pravidelné intervaly...malý má hlavu medzi nohami koľko krát nevládzem ani na wc prejsť.....aj ja mám v stredu poradňu 😉 ale tašku už pre istotu pobalenu...dobre to všetko dopadne uvidíš 😊😉
Mne nasadili utrogestan v nemocnici v 7.mesiaci. Tiež som sa zhrozila po prečítaní letáku. Hneď som sa pýtala niekoľkých lekárov na vizite a tí mi vraveli že a ním majú dobré skúsenosti a hrozieb sa nemusím báť. Popravde keď ma prepustili z nemocnice prestala som ho brať, ale stále si myslím že mi pomohol dotiahnuť tehotenstvo až do 36tt.
@osmicka1 Super. Ja som nakoniec bola dnes na pohotovosti, lebo ma maly dost tlacil zospodu a na konecnik. Je uz dolu hlavou a zostupeny dolu. Nalieha na krcok ale steh mi ho drzi, ma stale 31mm.Tak mi dali kontrolu uz kazdy tyzden. Dnes som 29+0tt podla UTZ 30+2tt.Krpec ma cca 1500g. Tak verim ze vydrzime a aj vy 😊
@osmicka1 Ahoj. Tak to je supeeeeeer. Aj keby sa teraz čokoľvek rozbehlo, bude to ok 🙂 Perfektne ste to zvládli. Ja som nakoniec v stredu nebola, lebo na tej pohotovosti bola moja Mudr. a že už v stredu nemusím, keď som bola v pondelok. Takže teraz v pondelok veľký 30tt UTZ a v stredu poradňa, kvôli tomu naliehaniu....Tak dúfam že aspoň 36tt dáme 🙂
@katkakacena nič nerob, len lež, ja som prelezala 4,5 mesiaca....
@osmicka1 jeej, blahoželám 😍😍😍
@katkakacena Oddychovat, nic tazke nerobit, lezat a papat magnezium. Pokial sa neskracuje krcok, je to v pohode. V kolkom si tt?

@maca2017 ja som momentálne 30+5, tak už je to pozitívnejšie, som v BA v Ružinove....už som zase na infúziách a utro zostal...jasné dáme to 😊