Utrogestan v 22. týždni
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť, brali ste niektorá Utrogestan ešte v 22tt??? Nerada čítam pribalove letákyk liekom, lebo tam napíšu všetko možné...ale trochu mám obavu, lebo v 2. trimestri by sa nemal užívať. Ďakujem Vám
@maca2017 držím všetky prsteky 🤗🙏
@katkakacena dakujem 😊
@katkakacena u nás sa o všetko staral manžel, varil pral zehlil upratoval nakupoval a obskakovať ma...
Drzime pokope. V pondelok som 35+0.Krcok zatial drzi, tak to hadam dame. Termin sekcie mam 8.6. Alebo podla potreby. Dufam ze ste uz doma. A ako sa dari. Drobec rastie?
Baby mám zvyšné 1,5 balenie utrogestan a aj fraxiparin 16 ks.ak by bol záujem,píšte do int.posty
Aj ja sa hlasim, beriem utroš od začiatku.. a teraz som v 14tt a stale ho beriem.. a podla krvnych testov mi vraj progesteron nestupa tak ako by mal tak mam normalne strach aby sa nic nestalo , a je dost mozne ze ho budem brat cele tehotenstvo..
@furbynka tak môžem povedať že ho kľudne užívaj, ja som brala až do 3 trimestra a dnes už mam 2 mesačného drobca 👶
@katkakacena ahojky dakujem. dufam ze to dame aj my😘

@katkakacena Domacnost prebral manzel, syn uz ma 15takze pohoda. Utrogestan beriem stale, krcok mam zasity, preto sleduju to tvrdnutie, lebo je to kontraindikacia. Ja som dnes 30+6tt, tak dufam ze do 36tt to dame... ☺️