V akej oblasti brucha ste cítili prvé pohyby?
Ahojte žienky
Chcem sa opýtať kde v akom mieste ste cítili prve pohyby bábätka... Som v 18tt a cítim také slabé kopkanie ale veľmi nízko pod pupkom až skoro pri vajecnikoch... Neviem ci to môže byť ono... Deje sa to každý deň
@viktoriam84 je to ok, potom ich budeš cítiť aj pod rebrami, postupne rastie bábo aj maternica 🙂
@viktoriam84 zajtra začínam 37tt a z nevinných pohybov sú teraz riadne kopance. Niekedy musím až zastať čo mám slzy v očiach a predýchať
@viktoriam84 taká šupa do mechúra alebo rebra, to je riadna pecka 🙂. Ale stojí to za to 😉
Jasné,že sú to pohyby ... ja som 17+6 a pohyby citim snáď od 14tt,čakám druhé mimi.
Tak si užívaj zakial sú také jemné,čo chvíľku budes rada ak kopať tak silno nebude 😂😂😂 a bude spinkat kľudne 😄😄😄
@qwert87 mňa tak pri prvom tehu malá kopla až vonku nozicka bola celá vidieť,najprv som to rozduchala a potom sa smiala 😂😂😂
@viktoriam84 Presne take ako opisujes, uuplne dole, som mala aj ja v Tvojom tyzdni a bolo to ono. Aj ked si vsimnes, gynekolog tiez robi prenatalny ultrazvuk az tak nizko ;)
@viktoriam84 presne tam je tvoje babatko v tomto tyzdni...uvidis ako bude postupne rast,budeš ho citit aj vyššie...ja som mala aj angelsound a keď som počúvala srdiečko, tak v tom tyzdni bolo úplne dole..až neskor som ho počula aj vyššie..
@janulka2811 aj ja som teraz v 18 tom zato som sa pytala 🙂 pohyby zatial necitim ale povedala mi dnes ze to bude dievcatko da sa tomu verit? Nieje to skoro?
@matulik212 neviem,na to su tu odbornici,no ja som vyckala do 20.tt a bolo pekne vidiet vsetko 😊
Ak cakas prve,mozno pohyby neucitis,vsetko chce cas
@matulik212 ja som vedela pohlavie od 12tt, stačí dobre natocenie a pipik vidno az az... No a pohyby v 17tt pri oboch, ale tak to ešte dakde. Dole, vtedy este neni maternica narastena... A neda sa povedat presná poloha, babo ma vela. Miesta, citit kade. Tade
@janulka2811 no 31.augusta ideme na 3D v 20 tyzdni tak mi zo bud potvrdia alebo vyvratia 🙂 lekarka povedala zr na chlapca to nevyzera ze vidi kavove zrniecko cize dievcatko 🤗
@matulik212 no ja som videla hned pipika tak sa krasne ukazal 😂😂😂 ved uvidis co chvila,to utecie 😊

@viktoriam84 môže 🙂