V ktorom týždni ste vedeli pohlavie?
Ahojte . Som v 23týždni a ešte stále mi nepovedali pohlavie, lebo vraj ešte nieje vydno . Ma vždy dajak nožičky tak že nieje vydno :( ... Kedy ste vedeli vy?
A ešte mám otázočku, že aké silné pohyby ste cítili v 23týždni ? .. Lebo ja zatiaľ minimálne, ale vraj je všetko v poriadku :(
Tiez uz v 12 tt na morfo utz 🙂
No segre povedali uz v 11tt na 2d ze chlapec...a uz to ma este 2x potvrdene,termin ma koncom sept.
@lina7 aj my v 21 týždni a 100% chlapec v septembri😊
Od pondelka 23 😊
24, v 20tt uz v podstate doktor povedal, ale nebol si isty....sestra 20tt
v18.tt na morfol. ultr. 100perc. chlapec, a pohyby , no niekedy som mala aj obavy ,ci je vsetko ok., drobec sa cele tehu malo hybal 😉
23TT 🙂
no .tak Nám minulý týždeň (to som bola v 21tt) povedal doktor na 3D UTZ ,že to vyzerá na dievčatko 🙂 ,keďže predtým sa nechcel/a ani za nič natočiť a ukázať sa -tak sme radi aspoň za túto info,ale hlavne ,že je všetko v poriadku 😉
teraz ideme 19.6 tak snáď Nám to už len potvrdia 😉 😉
ahojte, mne to lekar potvrdil na 3d ultrazvuku v 16 tyzdni, bude to chlapcek 😉 a potom na poradni už bolo vidno aj v 20tt
v 27tt
v 23tt
1.,V 36.tt
2.,v 20.tt.
Kamoska az po porode. 🙂
mne už v 13tt povedal, ked robil všetky merania (musim povedať, že veľmi precizne)....že baba a pri tom sme zostali doteraz ;)
v 16 to bol odhad
a v 18tom uz to lekarka vyhlasila s raznou istotou a mala pravdu, bola to prinzecna 🙂 ale nasa malá celkom spolupracovala a rovno jej ukazala co lekarku zaujimalo 🙂
mne na morfologickom sono v 12 tt povedal, ze skor chlapec, ale mrndos nespolupracoval aotacal sa 🙂 na sto pro mi to potvrdili az v 6 mesiaci na sone. vtedy dok ukazal aj gulky aj pindulaka, ze sa to nedalo zmylit 🙂

v 12tt