icon

Vadia vám dotyky bruška?

ninka2013
15. júl 2012

neviem ako vám, mne možno že to bolo absolútne neplánované a s partnerom ešte nemám ani poriadne vyvinutý vzťah, ale neznášam keď sa mi dotýka brucha... vlastne nie len on, vadí mi to vždy od každého... no neviem prečo, od neho asi najviac. Som v 13 tt a ešte mi ani nemá čo chytať.... vaše skúsenosti??

Strana
z2
oliv257
24. júl 2012

Tohle je veselé téma 🙂 . Jak už tu někdo zmínil spousta lidí má najednou dojem, že vaše břicho je veřejný majetek. Od zizích lidí mi to vadí a dávám to na jevo. Od známých a kamarádů to přežiju, ale nevyžívám se v tom a naopak od manžela bych to ocenila, ale ten zase neprojevuje moc zájmu. Je to ten typ tatínka co mu to docvakne až to tady bude řvát 😉 .

emilii
24. júl 2012

@ninka2013 ja som na tom z polovice rovnko ... manželove dotyky a fotyky mojich detí mi neprekážajú .. no od ostatných ano ... začínam mať alergiu na vetu " môžem si pohladiť?" čo je moje bruško opička ?

jolcabubu
26. júl 2012

Ahojky,mě nevadí přítel,ani jeho maminka ani moje,měě vadí lidi které prostě nemusím. Jeden známí mi dává ucho k břichu,jako že si říká s cvrčkem ahoj a tak a já sem z toho na hotová.U ž se chystám,že mu to prostě příště řeknu.

sacvi
26. júl 2012

Ahoj holky, to já taky jela třeba do města a babka cizí za mnou letěla a hned šahala na břicho 😲 Nechápu! Ale viděla jsem dobrý tričko a chtěla sem si ho koupit 😀 Ano jsem těhotná. NE nemůžete si sáhnout 😀 Až budu znovu těhu asi ho pořídím 😀 😝

brigule
8. okt 2012

Mě se od tatínka mimi líbí, pokud se dotýká břicha a hladí ho 🙂 . Ostatní podle uvážení, naštětí se o to ještě nikdo nepokoušel, ale asi bych nevydržela, kdyby si sáhli a ani se nezeptali. Myslím si, že nejde jen o břicho s mimi - podle mě je úchylné a nanejvýš nevhodné, když kdokoli na někoho sahá, ať už se jedná o paži, rameno atd. během komunikace (to se mi ježí vlasy). A o břiše ani nemluvě (ať s mimi nebo bez). Já bych asi každého přes ty ruce pleskla, jedno kdo by to byl. 😠

mialumia
16. mar 2013

Uplne neznasam ked mi niekto chyta brucho,je to totalne intimne miesto...

lienka1701
18. mar 2013

@ninka2013 no sa asi veľmi teší...neboj môjho manžela to tak drži niekedy že chytá stále bruško klopká malej po brušku a volá na nu....rozpráva sa s nou a božtekuje bruško ale niekedy vôbec nič....to chlapov podľa mna tak chytá ale tak ked sa teší tak bude rada že to tak je 🙂

pingu1
18. mar 2013

no su aj prijemnejsie veci nez ked mi niekto omakava bruch

yumy
19. mar 2013

Od manžela to miluju a vyžaduju, od nejlepších přátel to toleruju, od ostatních to nesnáším a uhýbám. Považuju za neomalenou drzost na někoho sahat, ať je těhotný nebo ne.

sympatacka2
10. dec 2013

mam ten isty pocit ako vy baby, nevadi mi priatel alebo aj rodina, kazdy sa vzdy slusne spyta, vadia mi cudzi ludia, ktori sa bez opytania chytnu bruska a este sa u toho zatvaria a spytaju sa, ze nekope? a toto sa mi stava uz od 3-tieho mesiaca....

aadulik2110
10. dec 2013

@ninka2013 od manžela mi to nevadí, rodina a kamarátky - ak sa spýtajú nie je problém (aj keď niekedy z toho nie som nadšená), ale cudzí, ktorí sa ani neopýtajú a ešte sa na mňa divno pozrú keď náhodou sa škaredo pozriem... vadilo mi to aj pri prvom a vadí mi to aj teraz. A pri malom mi to najviac vadilo, keď som ešte ani bruško nemala 🙂

maribell
10. dec 2013

my sme mali planovane tehu ..nevadilo mi to ani od manzela ani od cudzich ..prave naopak 🙂

kathrin17
1. jan 2014

ja priam zboznujem, ked sa mi manzel dotyka bruska a rozprava sa s nim, pre mna to znamena, ze sa velmi tesi na babatko a okrem neho sa zatial bruska chytali iba moje neterky a to je tak krasne, ked tak s laskou hladkaju buduceho bratranceka, alebo sesternicku a co sa tyka dospelych, tak este skusala chytat manzelova sestra, chcela sa "nakazit" dlho sa im nedari....a bude to krstna drobceka.....taktiez mi to vobec nevadilo, mne je to skor prijemne....ale fakt asi zalezi, kto si ako blizko dokaze pripustit druheho cloveka 🙂

vianne
1. jan 2014

trosku chapem autorku, ja sama ked som neplanovane otehotnela v kratko trvajucom vztahu, nebola som ani v psychickom stave ze by som myslela na dieta...prve tyzdne az mesiace to bol velmi zvlastny pocit, ...mimo ineho mi zacal partner velmi vadit v zmysle akychkolvek pachov, ci uz jeho voni alebo prirodzeneej vone, vzdy ma strasne napinalo ...a zrazu mi velmi vadil jeho dotyk, hoci som ho mala velmi rada... nevedela som si to vysvetlit. ale cele toto obdobie preslo takmer az tesne pred porodom, mala som rizikove tehotenstvo, hrozil mi predcasyny porod. moj lekar mi povedal, ze to moze byt prirodzena reakcia tela, v snahe ochranit dietatko, ze nedovoli nikomu sa priblizit.....ale osobne mi velmi vadilo ak sa mi ktokolkovek snazil hladkat brucho, dovolila som to asi 3 ludom a aj to s premahanim....ak mas pocit, ze ti vadia dotyky, nesnaz sa to premahat, pokial nie je vyslovene dovod ze ti vadi partner samotny...nechaj sa viest svojimi pocitmi, vedia vela napovedat.....

veve410
17. mar 2025

Je tu vobec niekto kto to mal naopak? Ze partner odmietal chytat ci pocuvat ci pusinkovat? Proste ho to strasilo akykolvek dotyk na brucho?

Strana
z2