Veľké sono v 13. týždni
Viete mi niekoho odporucit?
@len_nig pardon 🙂 moze byt aj BA.. som z NR.. kosece by boli daleko 🙈
Napr Brestansky v HC je super 😊 v BA Čunderlik, Holaň
@len_nig a mudr. GROCHAL?
U neho som bola na Sono v 20 týždni, ten je jeden z najlepších na Slovensku si myslím, keď ti to nie je ďaleko určite odporúčam 😊
@len_nig dakujem pekne.. neni to daleko ale chce. Top lekara 🙂
Grochala máš z NR ďaleko, v BA je napr skvelý doktor Cunderlik. Odborník, veľmi ľudsky prístup, ochotný.
Odporúčam
Moja gynekologička mudr. Vondrakova, AEVITAS Nitra.
Slezaka viem odporucit, velky profik, skromny clovek, perfektny pristup a najnizsie ceny ma v BA. Bola som pri nom v 13tt a 24tt
@michaelamomla dakujem prosim kolko sa unho plati?
ked som bola v 13tt platila som 30eur a ked som bola v 24tt tak som platila 50e. Su v tom zahrnute uz aj fotky. Berie iba hotovost. Ked som obvolavala ine sona, tak pytali 80e a vyssie bez fotiek za fotky za priplacalo dalsich 7e
@tehotna40 prosim Vas u nej sa da qko objednat? Ked jej zavolam zajtra zobere ma v dany den? Potrebovala by som to urgentne .. dakujem.. robi velke sono?
@michaelamomla Mudr. Slezakovi sa neviem dovolat 😐
Ano robi, objednajte sa telefonicky, pozrite si stránku AEVITAS Nitra, je tam aj tel číslo, aj cenník aj všetky možné informácie. Myslím ze sa nečaká u nej dlho.
Máš nejaký dôvod, prečo hľadáš nejakého naj už v tom 13tt? Ved tam ešte dokopy nič nevidieť...to (plus prietoky) ti spraví barskto.
Ak.mas nejaké podozrenie na poškodenie, chod na trisomy test.
Inak stačí podrobný morfologicky utz v 20-22 TT. Len ak chceš napr k Holanovi, alebo iným vychytenym....treba sa objednať už teraz. Má plno.
@tehotna40 dakujem skusim zavolat zajtra 🙂
@ckatka ano mam zle vysledky od jedneho preto potrebujem ist preistotu este k jednemu
Robia aj všelijaké testy,keď máš teda zle výsledky , skus sa popytat. Držím palce a veľa zdravia aj tebe aj babatku
@tehotna40 dakujem pekne 🙂
Zle výsledky čoho? Tripple testy? Tie akurát tak človeka vydesia...A výpovedná hodnota žiadna...to už radšej trisomy.
Ale teda...keď pošleš mail na rezervacie.prenatal@procare.sk a vysvetlis situáciu, možno ti dajú u Holana termín ako urgent.
ja osobne by som sa nedala už nahovoriť ani na trisomy testy,mam veľmi zlú skúsenosť.treba nájsť dobrého odborníka ktorý sa specializuje na vývojové vady,osobne som bola u Gábora v Ružinove a bola som veľmi spokojná.čím som si prešla nekonečné 4tyždne v tehotenstve to bol horor a len tento Dr.mi dal istotu že to bude dobré. Držím palce🙏
@ckatka zle sono v Martine u Grochala.. zato by som chcela skusit niekoho ineho .. kedze musim ist na odbery .. trisomy mi geneticka neodporucila ked vyjdu pozitivne tak ci tak musim na odbery bud amnio alebo CVS
@macica1706 preco zla skusenost s trisomy testami? Neni su 100% ?
Mala som zle výsledky z tripple testu 1:100v termíne na downa(29rocna druhorodicka),vraj trisomy sú presne na 99,9%,tak som šla.vraj výsledok bude max do 8dni,na 10deň volám čo moje výsledky haloo?ze mam sa hneď dostaviť na genetiku.hm....nepotvrdil sa down ale trizomia 13 vraj také zlé výsledky ze moje dieťa sa nedozije do pôrodu, pani zvažujte ako pôjdete na UPT.moj celý svet sa zrútil a to som mala doma 16mescneho syna🙏chvála Bohu ze som ho mala lebo by som sa zbláznila.genetik mi musel dat súhlas na amnio ktoré som mala o 2dni od vysledkou TRISOMY a na zdravotnej poisťovni povedali pánovi Dr. čo mi amnio odporučil a schvalil,že nie som na tom až tak zle ze mohla som si počkať týždeň na termín amnia a na co ma dávajú tak urgentne a to som bola už 23tt.no cele zle.po amnio ďalšie dva dni čakať na výsledky amnia.... amnio mi robil spomínaný Dr.Gábor ktorý mi dal hned po výsledkoch amnia termín k nemu na morfológ.utz.podla amnia a utz bolo všetko ok.moje malé slniečko ma dnes 10mesiac.a je zdravý ako repa🙏narodila sa 3dni pred termínom z váhou 2,400g a 44cm ,chybný chromozóm sa odlucil do placenty ktorá ho zle vyzivolala a preto mi všetky krvné výsledky vychádzali falošné pozityvne. Nič nie je 100% a istotu som mala až keď sa malý narodil ze je v poriadku
@macica1706 tak ja som dnes obvolala vela doktorov.. jedna doktorka mi povedala ze mi moze spravit sono ale ze pokial som bola u doktora Mudr. Grochala.. tak ze je to top doktor ktory sa urcite nezmylil.. a pri nej by vysli tie iste hodnoty 🤷♀️ ze to nema vyznam robit.. mam pockat na amniocentezu .. tak uvidime
Hej na toho Dr.som tu čítala už veľa tém kde ho baby chválili.Každopádne ti držím palce,aby všetko dobre dopadlo🙏drz sa
@macica1706 dakujem pekne 🙂
Ja som za trisomy. Ano, keď vyjdú zle, môžeš (nemusíš) ísť na amnio -nemôžu ta nútiť...
Ale ak vyjdú dobre, ušetríš amniocentezu (ktorá mne osobne vadí a ja by som nešla).
@ckatka keby ti dávali šance na prežite dieťaťa nulové myslím,že by si spravila vsetko pre to aby si zvyšok tehotenstva prežila ako tak v kľude.ja som bola tiež zásadne proti amnio a nevyšli mi len tak ako v norme zle....Mne povedali ze to dieťa ktoré nosím pod srdcom neprezije do pôrodu.ako nech sa nikto na mňa nehnevá ale testy za ktoré si musíš zaplatiť 350€ ti vyjdú takéto a nakoniec sa dozvieš,že to vôbec nie je pravda mi to dôjde že to je len lapač peňazí.nech si myslí co kto chce ja názor mam a nezmením ho.aby ma od 23tt až do konca tehu stratili tým ved vyšli vám zle trisomy a nakoniec bol malý zdravý....čo keby vyšli dobre a malý he chorý a prežije max mesiac tak ako majú takéto deti prognózy prežitia.cele trisomy sú na dve veci.
@macica1706 ale ved morfo ultrazvuk takéto zásadne poškodenia odhalí. A ja hovorím o prípadoch, kedy ženu vyplasia tripple testami, a trisomy vyjdú dobre.
Pre jeden negatívny prípad predsa nemôžeme zatratit testy, ktoré v 99% vyjdú spravne.

A lokalita? Lebo neviem načo by si bolo odporúčanie na lekára v BA keď si z Košíc 😊