Vidno už v štvrtom mesiaci tehotenstva bruško?
Vidno už v štvrtom mesiaci bruško ? V apríli sa vydávam a páčia sa mi šaty takého užšieho strihu cez brucho viem že už určite nebudem plochá ako doska ale tak približne ešte by to mohlo byť také celkom maličké bruško ? Som štíhlej postavy ... zatiaľ 😀
ja som si vybrala kompromis, vzadu šnurovačka a pás bol tesne pod prsiami. Odtiaľ sa to jemne zoširovalo, čiže bruško bolo voľné a vyrezalo to pekne štíhlo. Šnúrku vzadu si zatiahneš podľa potreby. Poradili mi to v salóne. Takže záleží na strihu.
pri prvom mi do 6. mesiaca nebolo vidiet brusko a pri druhom uz v 9. tt som musela prejst na tehotenske oblecenie
Ja zacinam 13 tyzden a uz riadne vidno brusko, uz mam problem obliect na seba pezne topy, uz som si musela kupit sirsie aj s riflami mam problem, pohodlne su mi len bedrove, inak ma uz vsetky ostatne tlacia 🙂 a pritom som pribrala len 2 kg :D
mne bolo vidno až v 6 mesiaci
Ja som tiež v 4. ešte nemala brucho. Väčšinou naskočí v 5. mesiaci, ale je to individuálne.
V 14tt.som mala menšie brucho ako pred otehotnením...lebo som schudla,ale potom som to dobehla a v 20tt som mala už slušný kotlík
To je individuálne ... jednej je vidno už v drohom mesiaci inej ani v šiestom nevidno ... ja som sa vydávala skoro v 5 mesiaci a tiež som sa bála či sa vpracem do šiat ale našťastie ma niekto tam hore vypočul a bruško vybehlo cca o týždeň neskôr 🙂 Na prvej som ja na svadbe a na druhej o týždeň neskôr na svadobnej ceste 🙂
Ja ho mam tiez zatial male, len ked sa najme tak sa trosku nafukne 🙂 ale uz sa na to tesim, ked bude prezierat 🙂
To je odlišné nielen u každej ženy, ale aj každým tehotenstvom. Keď som bola prvýkrát tehotná, okolie to netušilo do 6.mesiaca, pokiaľ sme to sami niekomu neprezradili. 🙂 No a teraz v druhom tehotenstve som dostala prvýkrát otázku "Ty si tehotná?" už v 8.tt 🙂 Takže odpoveď - bruško môže byť vidno, ale aj nemusí. 🙂
u mna uz jednoznacne ale mala som ploche mozno je to aj tym cez pas mam uz +14cm🙂🙂 pri 3 syncekovi mi vybehlo az v 5-6 mesiaci🙂
v štvrtom som nosila v pohode ešte veľkosť 32 takže u mna nie 🙂
Ahojik gratuluji vsem a chci se zeptat, nepotrebujete nekdo kocarek trojkombinaci s olnou vybavou????
Je to individuálne. Mne vykúklo až v 6-tom mesiaci.
Ahoj ja sem hodne stihla a brisko bylo videt uz od 2.mesice...ted sem na zacatku 6 a brisko je cim dal vetsi.....ale zalezi pry hodne na velikosti maternice a na tom jestli mas hodne plodove vody...
..aj na tom zalezi, ako je maternica umiestnena
mne nebolo vidno 4tom mes.vobec,zacalo byt vidno az ku koncu 7meho...ale cele tehu som nosila xs 🙂 ludia nechapali... 😀 a tak ako som isla rodit v xs tak tak som aj z porodnice s velkostou xs vysla a dcerka mala 3240g,to len pre info 🙂 takze ci je vidno vo 4tom mesiaci brusko tak to je velmi individualne
Mne bolo brusko vidno tak az od 5. Mesiaca ale je to individualne u kazdej baby 🙂
mne vybehlo bruško v 5 mesiaci 🙂 dovtedy nebolo nič vidno... a teraz som v 6 mesiaci a mám takú jednu super kamuflážnu mikinu kde to stále nie je vidno 🙂
ja som v na začiatku 11 týždňa a mám už teda riadne bruško vonku 🙂 To je u každej inak 🙂
to si píš, že vidno ( u niektorých) 😀 ja som v polke 4.mesiaca a už sa mi každý kuká na brucho akonáhle mám niečo na sebe, čo nie je úplne voľné
ako kto ked je zena pevnejsia tak ani moc nie ale ked je ako sparatko ako moja dvera tak hej 🙂
pri prvom tehu som to v 6.mes. prezradila sama, inak ludia mysleli len ze som pribrala...okrem toho napr. v zime to vies lepsie schovat, v lete v tricku ani nie, no a pri druhom mam o mesiac vacsie brusko nez predtym 🙂
ako u koho ja som vo 4tom mala brucho ako vacsina v 7mom
ja som teraz vo štvrtom mesiaci a len teraz začalo byť trosicku vidieť brusko..inak som tiež menšia a chudučká...ale urcite by som volila aj teraz volnejšie šaty...my máme svadbu až 30. mája takže na mne to bude už zrejme dosť vidieť keď budem v 6. mesiaci
Ako komu ....ja som bola tehotná naraz s kamoškou ona v 4 nič....a ja 4 mesiac a hádali mi či som už 6....ale ja som mala mega brucho celé tehu...všetci si mysleli že sú tam aspoň dvojičky....😂
Mne vykuklo az v 6. mesiaci
Mne uz by moje saty uzsieho strihu nesedeli. Neriskovala by som. Brucho je male ale je 🙂 Saty by som nezapla.