icon

Vinea v tehotenstve

27. aug 2022

Ahojte pijem aj cistu vodu ale kazdy den musim mat aj vineu.. ja si ju neviem odopriet.. strasne mi chyba sladka voda... a tento krat vyhrala vinea 😃 myslite ze by som tym mohla dako ublizit babetķu som len 18tt...a inak v 1tehotenstve ma boleli prsia len na zaciatku potom nie.. ale teraz ma bolia stale.. viem ze vinea je na podporu mlieka.. myslite ze by som to mohla mat aj z toho? Dakujem

autor
•
27. aug 2022

@beata_k dakujem idem citat

konikkon
•
27. aug 2022

Ja mám pocit, že niektoré ženy, keď otehotneju, mozog im ihneď odíde na dovolenku. Ako prosím ťa môžeš ublížiť bábätku pitim malinovky?

sialenaveronika
•
Odpoveď bola odstránená
•
chlpana
•
27. aug 2022

Samozrejme ze mozes pit Vineu. Jedine ak by si mala tehotensku cukrovku tak potom obmedzit 🙂 inak nazdravie!

mikadooo
•
27. aug 2022

Vinea je úplne v pohode 😉. Daj si pre chuť, jasné, že nie dve fľaše denne. Mňa prsia z viney neboleli. Príjemné tehuľkovanie 🙂.

lubica9414
•
27. aug 2022

@sialenaveronika nerozumiem prečo majú ľudia zakaždým potrebu urážať druhých. Nemáte niečo prínosné povedať, tak radšej nepovedzte nič.

petulda333
•
27. aug 2022

@lubica9414 zrejme su doma pod papucou ,tak si pridu rypnut sem

petulda333
•
27. aug 2022

Mozes, ja som pila pepsi. Po lyzickach sice,ale nikdy som jej tolko nepila ako v tehotenstve

sialenaveronika
•
Autor odpoveď zmazal
•
svokrinjazykmonika
•
27. aug 2022

Z vinei ťa určite nebolia tie prsia, to je blbosť asi. Mňa tiež raz boleli raz neboleli a vineu nepijem 😄 Ublížiť by nemala ale tak celkovo nie je dobré piť sladené nápoje každý deň a už vôbec nie veľa. A čoskoro pôjdeš na test na cukor tak uvidíš potom. Ak budeš mať zvýšený budeš musieť ísť na diabetológiu, budeš mať diétu a budeš si merať cukor glukomerom a to na vineu zabudni úplne. Lebo ak sa ti objaví tehot. cukrovka tak si budeš možno musieť pichať inzulín.

zabina27
•
27. aug 2022

Ak sa bojíš toho cukru, tak si ju rieď pol na pol s vodou, ja som to robila aj pri kojeni, keďže mne zbytočný cukor fakt netreba 😀

nikusik1995
•
28. aug 2022

Pijem denno denne kolu Pepsi a iné somariny, manžel sa namna hneva zakaždým keď vypijem min 4 pohare za sebou pred tehotenstvom som to nevyhladavala no bohuzial som teraz nezastavitelna a žijem 🤷‍♀️ aj maly je v poriadku sme uz v 24tt . včera som si otvorila nealko Hubert lebo nič iné doma nebolo okrem čistej vody . Žiaden stres

bessdonna
•
28. aug 2022

@konikkon a ja mam pocit,ze niektore zeny sem vyslovene chodia urazat ine zeny a honit si ego