Vymiznutie príznakov v druhom trimestri: Bežné alebo nie?
Stalo sa vám že vám ,, vhupnutym” do druhého trimestra vymyzli tehotenské príznaky?
Mne prešli časté cikanie v noci, citlivé prsia , únava je menej.
Vďaka za skúsenosť 🤗
áno, niekedy tie príznaky ani nezačnú a pritom ide o úspešné tehotenstvo.
@slniecko_2919 v druhom trimestri som sa cítila najlepšie. Veľa energie, nebolo mi zle, pohyb, turistika atď. Potom v treťom trimestri to bolo ešte ok až kým nezačal 9 mesiac..
Myslim ze je to pomerne bezne. Mne zmizla ukrutna zaludocna nevolnost, ktorou som trpela v 1. trimestri. Citlive prsia a caste mocenie si nepamatam, zeby ma trapili na zaciatku tehotenstva - ak aj ano, tak ta nevolnost to prebila 🙂 vzdy mi bolo v 2. trimestri najlepsie, v kazdom z 3 tehotenstiev
@slniecko_2919 bezne a normalne. Stabilizuje sa HCG a preto nemas tie tocaky a grcacky atd. Vacsinou okolo 12-16tt to je take ako keby si nebola tehu. A potom or toho 30tt to zacne byt zase horsie.
@slniecko_2919 bezne a normalne. Stabilizuje sa HCG a preto nemas tie tocaky a grcacky atd. Vacsinou okolo 12-16tt to je take ako keby si nebola tehu. A potom or toho 30tt to zacne byt zase horsie.
@kiki68 veď toto, že ani neviem že som tehotná, až je to zvláštne ☺️🤭
@slniecko_2919 tak to ma byt, teraz to bude take kludne obdobie
@slniecko_2919 presne som sa tak cítila. Ešte som si vravela že wau že veď ja ani neviem že som tehotná, pohodička. No teraz sa cítim až moc tehotná a už to nie je sranda 😀 tak si to užívaj
Je to rozne...v dvoch tehotenstvach mi zacalo byt lepsie, v tretom mi vymizli priznaky a neskoncilo to dobre
Stalo. Vzdycky. 1.trim hroza, 2. ok, 3ti zas hroza. Uzivaj si ak Ti je fajn 👍🙂
nemala som ani príznaky.
k lekárke som prišla až v druhom trimestri.

kadeco tu mYzne, aj makke i niekto ukradol ...Anciasa vasho ...