icon

Vymiznutie príznakov v druhom trimestri: Bežné alebo nie?

slniecko_2919
Dnes o 14:40

Stalo sa vám že vám ,, vhupnutym” do druhého trimestra vymyzli tehotenské príznaky?
Mne prešli časté cikanie v noci, citlivé prsia , únava je menej.
Vďaka za skúsenosť 🤗

anonym_bdbe7c
Dnes o 14:44

kadeco tu mYzne, aj makke i niekto ukradol ...Anciasa vasho ...

anonym_289ab2
Dnes o 14:50

áno, niekedy tie príznaky ani nezačnú a pritom ide o úspešné tehotenstvo.

niki35
Dnes o 15:07

@slniecko_2919 v druhom trimestri som sa cítila najlepšie. Veľa energie, nebolo mi zle, pohyb, turistika atď. Potom v treťom trimestri to bolo ešte ok až kým nezačal 9 mesiac..

adelusha
Dnes o 15:11

Myslim ze je to pomerne bezne. Mne zmizla ukrutna zaludocna nevolnost, ktorou som trpela v 1. trimestri. Citlive prsia a caste mocenie si nepamatam, zeby ma trapili na zaciatku tehotenstva - ak aj ano, tak ta nevolnost to prebila 🙂 vzdy mi bolo v 2. trimestri najlepsie, v kazdom z 3 tehotenstiev

kiki68
Dnes o 15:48

@slniecko_2919 bezne a normalne. Stabilizuje sa HCG a preto nemas tie tocaky a grcacky atd. Vacsinou okolo 12-16tt to je take ako keby si nebola tehu. A potom or toho 30tt to zacne byt zase horsie.

slniecko_2919
autor
Dnes o 15:56
@kiki68

@slniecko_2919 bezne a normalne. Stabilizuje sa HCG a preto nemas tie tocaky a grcacky atd. Vacsinou okolo 12-16tt to je take ako keby si nebola tehu. A potom or toho 30tt to zacne byt zase horsie.

@kiki68 veď toto, že ani neviem že som tehotná, až je to zvláštne ☺️🤭

kiki68
Dnes o 16:13
@slniecko_2919

@slniecko_2919 tak to ma byt, teraz to bude take kludne obdobie

niki35
Dnes o 16:17
@slniecko_2919

@slniecko_2919 presne som sa tak cítila. Ešte som si vravela že wau že veď ja ani neviem že som tehotná, pohodička. No teraz sa cítim až moc tehotná a už to nie je sranda 😀 tak si to užívaj

ludmilka2407
Dnes o 16:45

Je to rozne...v dvoch tehotenstvach mi zacalo byt lepsie, v tretom mi vymizli priznaky a neskoncilo to dobre

anonym_63d15c
Dnes o 17:07

Stalo. Vzdycky. 1.trim hroza, 2. ok, 3ti zas hroza. Uzivaj si ak Ti je fajn 👍🙂

anonym_289ab2
Dnes o 18:56

nemala som ani príznaky.
k lekárke som prišla až v druhom trimestri.

fok
Dnes o 19:12

@slniecko_2919 úplne bežne 🙂 užívaj.
V treťom sa objavia fajnotky 😂