Woman secret test na určenie pohlavia dieťaťa
Jedine z krvi ked sa robia geneticke testy ako nifty alebo trisomy. Tento test mozes zahodit rovno do kosa, ten ti nepovie spravnu odpoved. A ano, zial niekedy ani lekari netrafia, ked to nie je uplne dobre vidiet.
Ja som si tento urobila a vyšiel mi chlapec a aj to je chlapec 😀samozrejme tento test skôr je len taká zábava či 50 na 50. Ak chceš vedieť pohlavie v skorom štádiu zaplať si Trisomy testy 🙂
tento test ma rovnaku vypovednu hodnotu ako hod mincou 🙂
Aj tak to nezmenis. Ci teraz ci potom.
Ja som bola na Babygen teste,tento test su vyhodene peniaze za mna
Na 100% ti dajú odpoveď krvné testy,alebo pôrod. Nie tento " 99% garantovaný test"
Máte pravdu. Ale žiaľ zaplatiť si trisomy testy nemám , niekde som čítala že stojí okolo 540€ . Tak ja si počkám čo povie doktor a ešte sa objednám na 3D sono .
Ale som taká nedočkava ☺️
Babygen nie je taký drahý a máš to na 100%. Stojí okolo 80€
@beatinka Ďakujem skúsim
Pozri to co ma byť už nezmeníš ci by si to vedela teraz alebo neskor môže byť jedno hlavne aby bolo všetko ok a dieťa bude a narodí sa zdravé. Mali sme susedu co mala 9 dievčat a 1 chlapca to by si iste nechcela😂
@bambieblue ježiši to nie 😄 jasné len nech bude zdravé aj keď to bude chlapec budeme sa tešiť, ale chceli by sme dievčatko hlavne ja ☺️ lebo už viac detí nechceme toto bude posledné.
Tak ahojte baby, dnes mi dr. Povedal že chlapec dokonca mi ukázal pipika ale není si istý na 100% ale na 98, keď pôjdem nabudúce sa to ešte potvrdí. 😔 no čo už budem mať troch chlapcov hlavne nech sú zdravý 🙂

A ? Otázka ? Pointa?