Z čoho mám bolesť v podbrušku v 16 týždni?

edmi
4. feb 2012

ahojte,mozte mi poradit,som v 16 tt a mam stale bolesti v podbrusku, alebo pichanie v strede podbruska alebo vajecnikov,daju sa zniest,ale mam strach z coho to moze byt.bola som u doktora stlacal mi podbrusko a bolo vsetko ok aj ultrazvuk mi robil aj babetko bolo v poriadku,s mocenim nemam problem ziadne rezanie ani palenie a vytok je biely bez zapachu tak uz fakt neviem,MAli ste aj vy nieco take dakujem

anjelicek26
4. feb 2012

Mozno sa ti len roztahuje maternica, kazdy to pocituje inak. Pokial doktor vravi, ze je to ok, je to ok. Ak je to maternica, tak by to za 2-3 dni malo prejst, ale bude sa to opakovat vzdy, ked babo viacej porastie.

6zmysel
28. jan 2013

Aj ja mám niekedy bolesti v podbrušku.Beriem to ako dobré znamenie že bábatko rastie.

andrejta
28. jan 2013

aj ja to mám, môžeš si dať magnézium

pede
29. jan 2013

Ja som mala takéto pichanie, tiež som myslela, že nemám ani som nemala problémy s močovými cestami, ale som si len tak pre istotu kúpila čajík brusnicový na močák,čo môžu aj tehotné, dávam si preventívne jednu šálku denne a dve magnéziá a prešlo to...

optimalne_ph
16. feb 2013

aj ja to mam,dokonca zo 2x po kychnuti ma to tak zabolelo, ze to ustupovalo este 2 minuty, ale brala som to ako nespravne okyslicenie svalov ako ked pri bezani a nespravnom dychani picha v boku, parkrat som sa nadychla do brucha ako na joge a bolo to v poriadku. vystrasila by ma asi len krv a neznesitelna bolest, to by som sla rovno na pohotovost... na vysetreni bolo tiez vsetko ok.
ale s tym magneziom to vyskusam 🙂 dik za tip

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre