icon

Zmena správania otca

ahojte,

stalo sa aj Vám, že keď ste boli tehotné tak sa Váš partner alebo manžel totálne zmenil?
ja vždy keď sa tomu mojmu posťažujem že mi nie je dobre alebo potrebujem oddych vždy len povie že preháňam stále, že jeho matka ked bola tehotná ešte robila milion veci a že ja nerobim nič...Nikdy sa sám od seba neopýta ako sa mám alebo ako malé nič ho nezaujíma...

najhoršie je že ked neurobím niečo ako on che ta ksa hneď vyhráža, že si zbalí veci a odíde.
vraj už aj všetko oľutoval , že je somnou atď....o bábo sme sa snažili 3 roky tak nechápem prečo je teraz taký :(

Strana
z2
blankaj
8. nov 2018

@stanulienkat asi si ma zle pochopila, ona mu nestala ani za manzelstvo. Nie ze on nestal o manzelstvo. Co aj nestal o manzelstvo a nestoji ani o dieta.

majcika
8. nov 2018

Podstatou ostavaju jrho vyhrazky, ze chce odist ak nieco nebude a nie je po jeho voli. Otazkou na zakladatelku ostava, ze co stym? Preco mu dovoli vyhrazat sa? Kvoli obave, peniazom? Alebo obohratej pesnicke -chcem dat dietstu komplet rodinu, nechcem ho obrat o otca? Ale to vsetko za cenu vyhrazok, ktore budu castejsie a za menej podstatne veci. Tymto vyhrazanim a manipulivanim tehotnu zakladatelku akurat tak znici. A ked ona nebude reagovat otvorenim dveri a pobalenim do tesco igelitiek, tak mu da akurat zelenu, ze ano moj mily rob si so mnou co chces. Aj to bude rozhodnutie, ale nasledky potom treba uniest

eliska13
8. nov 2018

@martinamala123456 asi sa zľakol zodpovednosti, ale skrývanie mobilu, nezáujem skôr svedčí o niečom inom.Chlapi celkovo nevedia pochopiť čo sa v žene odohráva počas tehotenstva, ale zase ruku na srdce veľa žien sa ľutuje, potrebujú pozornosť, tak pri každom pichnutie hneď na seba upozorňujú
Ja by som sa ho na rovinu spýtala či chce s tebou zostať, lebo vyhrážky o odchode ozaj v teh.nepotrebujes

pehavcek
8. nov 2018

Nebudem opakovat co tu uz dievcata napisali. Pri najblizsej vyhrazke vytiahni kufor a opytaj sa ci sa zbali sam alebo mu mas pomoct. Nech ide. Raz sama sebe za to podakujes. Ma ta za handru a dieta na tom nic nezmeni. Vermi, ze najdes stastie pri niekom inom

martinamala123456
autor
8. nov 2018

Ahojte baby, dakujem vsetkym za nazory a rady.
Momentalne je situacia taka, ze sa uz medzi sebou ani nebavime a totalne ma ignoruje.
Nikdy by som si nepomyslela, ze po 3 rokoch snazenia bude vytuzene tehotenstvo taketo, cele take smutne....

majcika
8. nov 2018

@martinamala123456 nie je smutne, je smutbe, ze hovoris o tehotenstve, ze je smutne. Smutny je vas vztah a vyvoj ale nie tehotenstvo. Si tehotna, dietatko je zdrave a vytuzene, minimalne tebou lubene, tak asi nie tehotenstvo je smutne. Ak by sme pitvali vas vztsh, je vcelku mozne, ze problemy ste mali uz davno a pri snahe o otehotnenie si to nevnimala

pehavcek
8. nov 2018

@martinamala123456 vies, vsetko zle je na niaco dobre. Toto by prislo skor alebo neskor. Nezasluzi si vas. Mas este cely zivot pred sebou. Chodte kazdy svojou cestou a budete stastnejsi ako spolu. Daj babatku vsetku lasku co mas. Este vas caka vela krasnych chvil

anve
8. nov 2018

@martinamala123456 uprimne je mi to velmi luto cim si prechadzas...som tiez tehotna a toto si urcite nezasluzis😦...Skusila si si to s nim vyrozpravat? Byvate v spolocnej donacnosti,alebo ako? Zvladla by si to sj sama s babetkom?

seva22
8. nov 2018

@martinamala123456 nevadi,pozeraj sa dopredu...urcite stretnes niekoho charakterneho a zreleho,kto tvoje dietatko bude lubit ako vlastne...najdi mu dobreho tatka,drzim palce! Inak nechapem preco ste si urobili dieta ked si ta ani nevzal...ja viem ze vela ludi vyznava nazor ze sak manzelstvo je len papier, ale ja si myslim ze to ze ta muz poziada o ruku a vezme si ta,chce byt s tebou a nechce uz hladat inu zenu...ak dvaja chcu dieta a nechcu sa vziat,nechapem to...lebo ak si ta nechce vziat to znamena ze planuje kedykolvek odist,zbalit si caki-paki zo dna na den a vyhnut sa neprijemnostiam s rozvodom...nechava si zadne dvierka.. je to jednoduchsie...to podla mna nie je skutocny chlap!

alaguema
9. nov 2018

@martinamala123456 vyzerá to tak, že mu došlo až teraz, čo to vlastne znamená, že budete mať spolu dieťa. A tá predstava sa mu nepáči. Svoju frustráciu a hnev, si vybíja na tebe, čo je vrchol bezohľadnosti vzhľadom na to, že nosíš vaše spoločné dieťa. A to, že sa vyhráža odchodom...zrejme je to to, čo by najradšej urobil - ušiel rýchlo, ako sa len dá, ale drží ho pri tebe nejaký pocit povinnosti a záväzku voči tebe, ale nakoľko ten pocit ide do hĺbky, ťažko povedať, lebo ak ostáva len preto, že konvencie a následne ti znepríjemňuje život, tak to pre nikoho, ani pre to malé, nemá žiadny zmysel.

tykat
9. nov 2018

@martinamala123456 pre istotu by som zacala riesit prakticke veci...Kde byvate? Mate hypo? Kde robi on? Zamestnanec, zivnostnik? Ake mas uspory? Ma ti kto pomoct keby si ostala sama? Mas podporu rodiny? ...poznam zenu co ju muz opustil ked bola tehotna po umelom oplodneni, kedy sa roky neuspene snazili...niekedy fakt stoji rozum nad niektorymi "chlapmi".
Teraz sa hlavne sustred na seba a babatko. S chlapom sa to nejaki vyvinie ale popravde u mna by tymto velmi klesol...po 3 raze by som mu asi sama kufor zabalila nech konecne vypadne

lenka1993
9. nov 2018

@anabella111 amen. Neskutocne krasne napisane, a hlavne pravdivo. Nam sa cudovali naco sa beriem ze sme mlady (ja som mala 20, manzel 23). Ale stáli sme si za svojim, sme 5 rokov manzelia a uz som si par krat uvedomila ze keby nebol moj manzel tak uz spolu niesme.

seva22
10. nov 2018

@anabella111 waaaauu,klobuk dole pred tym,co si napisala...tiez suhlasim s tym,ze MY zeny urcujeme to,ako sa k nam muzi spravaju..MY zeny o tom rozhodujeme...

elfkamirka
14. nov 2018

@martinamala123456 fuha, taketo spravanie + skryvanie mobilu?🙁 samozrejme ta nechcem stresovat, ale ked expriatel zacal schovavat mobil a menit hesla, islo o neveru.. Takisto manzelova exmanzelka ked zacala schovavat mobil, prisiel jej na neveru.. Ta schema zmeny spravania je asi casto rovnaka🙁 Aktualne sa urcite velmi trapis, neviem ci mas na to sily, ale tazkej konfrontacii sa zrejme nevyhnes, skor ci neskor to pride.. Mozno ked sa male narodi, uvedomi si hodnotu rodiny a da sa do starych kolaji, bodaj by!!!❤️ Ale ak by nie a aj nadalej by ta ponizoval a utlacal, neboj sa a chod si za svojim stastim aj za cenu, ze bez neho!! Dieta ti da silu. Drzim paste a snad ma len blbe obdobie a coskoro sa uvedomi🙏

martinamala123456
autor
14. nov 2018

Tak nakoniec sa to vyriesilo....zbalil si veci a odisiel...a vraj sa mam ja zamysliet nad sebou

anve
14. nov 2018

@martinamala123456 jaj tak mozno aj lepsie...tie zaciatky asi budu narocne zvyknut si,ze si sama...ale drzim ti silno palce...a sama niesi...mysli na babetko...a ked sa budes potrebovat kedykolvek postazovat mozes napisat😉

martinamala123456
autor
14. nov 2018

@anve
Dakujem si zlata 🙂

pehavcek
14. nov 2018

@martinamala123456 Drzim ti palce. Ale som si ista, ze casom si povies, ze urobil to najlepsie co mohol.

elfkamirka
14. nov 2018

@martinamala123456 jemine to vazne? Fuha.. Vela sil posielam. To je teda charakter.. Ale urcite ti bez neho bude lepsie.. Drzte sa s babenom!!!! Pozeram, ze sme v Aprilovkach spolu. Kludne napis keby nieco!!!

katkazuz
20. nov 2022

@martinamala123456
Našlo mi tvoju starú diskusiu 😊
Môžem sa opýtať ako to u vás skončilo?
Ďakujem

Strana
z2