icon

Zohýbanie sa v 20. týždni

gabanna1991
27. apr 2018

Uškodi zohýbanie v 20 týždni? Myslím bežné zohýbanie pri odkladani veci, upratovaní... Ďakujem za rady

Strana
z2
nataliaseidlova
28. apr 2018

@lubik87 😀 presne tak!! Traja sme v jednej izbe, kde musím zložiť gauč na ktorom spíme aby malá mala miesto na hranie 😂 takže spravím čokoľvek aby bol dom hotový.. Aj keď som tehotná neni čas na fňukanie a keď treba tehly ukladať idem na to 😀

lubik87
28. apr 2018

@nataliaseidlova a vieš aký to bol pocit úžasný tá prvá noc konečne doma :D vlastná kuchyňa a kúpeľňa juchuuuuu :D len teraz by to chcelo pomocnú silu na upratovanie :D

lubik87
28. apr 2018

@nataliaseidlova a vieš aký to bol pocit úžasný tá prvá noc konečne doma :D vlastná kuchyňa a kúpeľňa juchuuuuu :D len teraz by to chcelo pomocnú silu na upratovanie :D

nataliaseidlova
28. apr 2018

@lubik87 ja sa tak na to teším až mi je do plaču 😭 nás dom je malý, troj izbový takže upratané budem mať raz dva (teda dúfam) 😀

annamivo
28. apr 2018

@lubik87 my tiež tak bývame, dúfam sa nám podarí o rok začať stavať náš 🏠, ale ja som tiež z tých neposedných 😁

lubik87
29. apr 2018

@nataliaseidlova no aj my máme dokopy dakych 120 m2 len ale pri dvoch deťoch mi to dá zabrať ..a veľa veci ešte nieje ani vybalenych tak sa len stále vrtam v krabiciach :D

lubik87
29. apr 2018

@nataliaseidlova no aj my máme dokopy dakych 120 m2 len ale pri dvoch deťoch mi to dá zabrať ..a veľa veci ešte nieje ani vybalenych tak sa len stále vrtam v krabiciach :D

lubik87
29. apr 2018

@annamivo no teraz je to ťažko s bývaním ..hlavne až chce rodinka bývať v dome....držím palce aby sa vám podarilo osamostatniť lebo ináč je to o držku..aspoň u nás to tak bolo 🙂

Strana
z2